Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję zmienić fryzurę, ale nienawidzę chodzić do fryzjera i tłumaczyć jej jak to ma wyglądać, czy krótsze, czy dłuższe po prostu nienawidzę! Kojarzycie minimintera z yt ? https://www.youtube.com/watch?v=yhZ7EgLbNgY, jak wyjaśnić fryzjerce, że chcę mieć tak ścięte i ułożone włosy ?

Opublikowano

ja jak do fryzjera poszedlem to powiedzialem ze chce zeby mi jebnela praktyczna krótka fryzure, to mnie obcieła tak supcio że patrząc na siebie w lustrze widziałem mema "kill me" a na koniec powiedziała to tera to pan musi codziennie ukladac zelem i dbac o te włosy jak rasowy model  #praktycznafryzurana100%

poszedlem drugi raz jak sie upewnilem ze tej suki nie ma, pokazalem bydl.. znaczy sie zdjecie z telefonu to mnie obciela dokladnie tak jak bylo na telefonie i tobie również to polecam, jak jest spk fryzjerka albo ryzjer to ogarnie w trymiga o co Ci chodzi

Opublikowano

Również polecam iść ze zdjęciem ale popytaj znajomych o dobrego fryzjera, bo niektórzy nawet mając zdjęcie potrafią zepsuć fryzurę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...