Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1800 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano jutro idę kupić nowy telefon tylko problem w tym, że nie wiem jaki wybrać.Cena tak jakoś max 1800.Myślałem nad Samsungiem Galaxy S5 Neo ale sam nie wiem może są jakieś lepsze (ba,na pewno są). =) Moje wymagania to aparat przód 13=/+mpx,tył 5mpx. Wbudowana pamięć 16gb lub więcej no i ram może być z 2gb.Only android 

?????

Opublikowano

Przypadkiem S6 juz nie dostaniesz? Ja bym sie kierowal w strone iphoenow, tylko na 6 Ci chyba nie styknie, ale 5s tak.

No k***a znowu ten debil. Naprawdę huawei jest beznadziejny ale żeby polecać aple sraple to trzeba mieć tupet.

A przypadkiem nie ma takiego działu jak Elektronika - Urządzenia przenośne? To już od wszystkiego są pogaduszki? Bierz LG G4 albo Nexus 5x, ew. z chinolów Xiaomi mi5 tylko musisz poczekać aż wejdzie do sprzedaży.

Opublikowano

Jest taki dział ale sobie muszę poczekać, aż ktoś odpisze.Jak będzie LG G4 na magazynie to się skusze. S6 u mnie tylko po 2 kafle+, a potrzebuje telefon jak najszybciej więc nie mam czasu dozbierać hajsu.

Bla chyba nie ma LG G4 ;c 

?????

Opublikowano

Jest taki dział ale sobie muszę poczekać, aż ktoś odpisze.Jak będzie LG G4 na magazynie to się skusze. S6 u mnie tylko po 2 kafle+, a potrzebuje telefon jak najszybciej więc nie mam czasu dozbierać hajsu.

Bla chyba nie ma LG G4 ;c 

Znajdź dobrą aukcję na allegro, olx itp.

Opublikowano

Ale do c***a ja to kupuje w media expert bo potrzebuje tego telefonu już jutro

Za równo 1800 w ME masz LG G4 i to będzie najlepszym wyborem. 

Jednego dnia nie możesz zaczekać? Zadzwoń do nich dziś (o ile można) lub jutro żeby na następny (lub jeszcze ten dzień) przywieźli Ci G4 i tyle. Jak Ci się tak pali to bierz jakieś gówno. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...