Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Pomocy! Sms

domcio10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie plis..... chce kupic 50 ptk za sms 7.32 ale niewiem gdzie wejsc w to napiszcie instrukcie :] chce kupic preme....

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

nie kupuj żadnych Pointów za SMS !

łap kod na 50 pkt:

1111-1111-XMASX-235923

10% obnizki na różne rzeczy :

APRLREG10

Daj +

^^

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Opublikowano

Dałbym ale juz go uzylem ;/

Poprzez Łonki i Trawniki popierdala myszka miki a tuż za nią donald ciężko sapie,Czekaj kurwo ja cie zlapie .....+ poprosze =D

Opublikowano

teraz chce 50 ptk jeszcze...

Opublikowano

a da się użyć inny kod ?

Opublikowano

noto se nabijaj pkt inaczej bo odradzam SMS'y

@EDIT

po 1. używasz opcji edytuj tak jak ja

po 2. nie ma innego kodu!

po 3.nie pisze się postu pod postem i jeszcze raz pod postem

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Opublikowano

próbowałem strata kasy straciłem tylko kase i ******* z tego wyszło

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

spróboj zarobić:) ja w ciągu 3dni na playspanie zarobiłem 520pkt. i 800+ G1 xD reklamy itd.(wysłalem 1 sms za 10zl bo mi brakowalo do Aw50f xD a miałem premke na kilka h jeszcze, miałem zniżke z golda więc kupiłem se 640pkt AW50F i g36c_d flash i medy

fs.png

Opublikowano

ale niewiem jak zdobyc ptk chyba że 3 ptk za kliknięcie a reklam nie umiem robic

załóżmy że chce kupic 50 ptk za sms 7.32 bo juz 2 razy tak kupilem kumpel mi pokazal ale juz nie umiem tak kupować napiszcie jak kupic za sms 7.32 50 ptk

Opublikowano

A ja wypełniam i mi pkt nie dochodzą , to co jest nie tak . A reklamy robie do końca pisze finish , congratulatium i wychodze , czekam i nic ?? :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1172.png

Mam na zbyciu 2 promocody na M7 i Combat

Link

Chcesz pomuc , kliknij w ten link . Będę bardzo wdzięczny !!

Opublikowano

ja wypełniłem z 100reklam już doszło max 10 -.- , wypełniaj FREE tam gdzie piszę że tylko rejestracja potrzebna i potwierdzenie np. i ankiety możesz robić, ja jakoś wypełnilem to na playspanie dostałem 190pkt a jak jakoś na gamersfirst dostałem aż 250G1

fs.png

Opublikowano

OmG ale powiedzcie jak kupic 50 ptk na play span za sms 7.32 zł o to pytam....

Opublikowano

50 się nie da... jakoś ja nie widziałem jedynie 1k i wiecej mozna doladowac ale to bedzie grubo 100zl+ 50się sms raczej nie da chyba że w earn kupić coś sms i 50pkt za jakieś się dostaje albo Kwota 35,23 PLN za 1000pkt. płacąc PaySafeCard

fs.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

[quote name=Druid xD' date='21 czerwiec 2010 - 10:20 ' timestamp='1277108401' post='1083545]

Tez byym poprosil kod.

witam potrzebuje aktualnego kodu 50pkt ma ktoś? z góy dzięki

Opublikowano

A ja wypełniam i mi pkt nie dochodzą , to co jest nie tak . A reklamy robie do końca pisze finish , congratulatium i wychodze , czekam i nic ?? :angry:

Jeżeli uważasz że zrobiłeś wszystko poprawnie skontaktuj sie z administarcja playspan i odwołaj sie żeby ci doładowali tyle ptk ile zrobiłeś.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...