Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mailem

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zrobić w przypadku, kiedy nie pamiętam emaila i nie moge w żaden sposób na niego wejść aby odczytać kod który jest przysyłany przy próbie zmiany emaila przypisanego do konta? Moge napisać do Supportu? Niech mi ktoś najlepiej da link gdzie to jest wszystko opisane, bo zależy mi na koncie a nie chce tego zjebać

Opublikowano

Napisz do supportu, wyjaśnij całą sytuację. Nie znalazłem żadnego artykułu dot. problemów z e-mailem na stronie support'u. Jednak myślę, że zmiana e-maila przez Riot nie jest w 100% pewna więc nie wiem czy zrobią to, o co prosisz.

https://support.riotgames.com

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

jeżeli do nich napiszesz, opiszesz co się stało i podasz charakterystyczne "cechy" konta, to powinni ci je przywrócić.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Opisz w tickecie cały problem, daj szczegółowe informacje na temat konta takie jak np. Kiedy ostatnio doładowywałeś RP, jaki był Twój pierwszy bohater itp. :) Powinni Ci pomóc, a jak będą mieli wątpliwości to po prostu zadadzą Ci kilka szczegółowych pytań na których znałby odpowiedź tylko właściciel danego konta ;)

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...