Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie golda

HardCore14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za kupowanie KK na allegro można dostać bana ? Jeśli tak to na ile ? I co zrobić by nie dostać.

Opublikowano

A jak zrobić żeby sie nie dowiedzieli?

Stwórz nupka z innego ip, a następnie handluj. Polecam grupy, bo są tam chociaż w 90% zaufane osoby.
Opublikowano

Zrób to po cichu nikomu się nie chwaląc. Znajdź zaufanego kupca na allegro (firma od wymiany golda ,nazwy podać nie mogę)  + ten sposób co podał kolega wyżej. Jeśli tak zrobisz bana nie powinienneś dostać ,aczkolwiek szansa na bana zawsze jest.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Tylko najgorsze jest to że mam stałe IP więc zmienić nie moge, a laptop jest podpięty pod WiFi :P

Opublikowano

Tylko najgorsze jest to że mam stałe IP więc zmienić nie moge, a laptop jest podpięty pod WiFi :P

Hmmm... Najlepszym sposobem, aby Cię nie złapano to znalezienie na prawdę zaufanego gościa z 10+ poleceniami.

Są takowe stworzone grupy na Facebooku, np. "NosTale Polska", "Avalon - Wymiana" i inne.

Opublikowano

Hmmmm no cóż będę kminił, dzięki wielkie chłopaki za pomoc. Wydaje mi sie że to tyle co chciałem wiedzieć więc temat raczej do zamknięcia.

Opublikowano

Można. 

GameForge banuje za handel goldem/przedmiotami sprzedającego, jak i kupującego.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...