Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy min. technik/sponsor/webmaster..

ChinolekWasolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<---

<---

<---

<---

<---

<---

<---

<---

<---

Poszukuję ekipy do tworzenia sieci serwerów minecraft. Hm.. Spytacie jak ma wyglądać ta sieć serwerów minecraft.
Ta sieć na start składała by się z 2 serwerów - Survival + Gildie, Survival Hardcore nie Easyhc.
Co jeśli nie wypali ?
Mam kontakt do sieci gier cs:go która by nas wsparła.
Mogą być inne tryby na start to też zależy od technika - patrz w dół.

TECHNIK
wymagania:

- kultura

- znajomość pisania pluginów (skryptów również)

- min 16 lat

SPONSOR
wymagania:

- kultura

- min 18 lat

- dobra opina (co mam na myśli żadnych "niby sponsorów" czyli że za sponsoruje a potem znika)
- opłacenia serwerów mc (bd mógł trochę dorzucić )

WEBMASTER
wymagania:
- kultura 

- znajomość tworzenia stron www

- min 16 lat

Budowniczy
wymagania:
- kultura 

- ładnie budować 

- min 16 lat  - mogą być wyjątki
- w odpowiedzi do mnie pokazać swoje pracę

- premium

Co ja bym robił?
Ja bym zajmował się tworzeniem serwera czyli konfiguracja serwer mc i inne. Stworzyć serwer TS3. 

Wynagrodzenie pewnie się spytacie. 

Technik - Stała ranga na serwerach mc,ts3,forum. min 10 % z IS
Sponsor - Min 20% z IS + reklama wszedzie gdzie bd nasz serwer.
Webmaster - @up

Budowniczy - dogadamy się :)

Wszystkie zgłoszenia przyjmuje poniżej w odpowiedzi lub na PW
GG: 53129416
Jak masz pomysł / inne stanowisko - Pisz PW 

Opublikowano

Serio wymagasz od developera umiejętność pisania skryptów? Chory chyba jesteś... Skrypty to "zuo"(Tak wiem, specjalnie napisałem). Co dokładnie oferujesz? Nie że jakieś wynagrodzenie się znajdzie czy coś tylko co dokładnie.

Opublikowano

Masz może Skype? Jeżeli nie chcesz upubliczniać napisz mi na PW ;)

Na skype nie wole jak już ts lub pw :)

To załóż jakiekolwiek konto do rekrutacji tylko. Jak chcesz traktować ludzi poważnie to liczy się szybki i sprawny kontakt. Nikt rozsądny nie będzie się rąbał z pisaniem na PW czy czekaniem na TSach, bo to strata czasu :P

Opublikowano

Serio wymagasz od developera umiejętność pisania skryptów? Chory chyba jesteś... Skrypty to "zuo"(Tak wiem, specjalnie napisałem). Co dokładnie oferujesz? Nie że jakieś wynagrodzenie się znajdzie czy coś tylko co dokładnie.

Wiem że skrypty to zło ale nie wszystkie.

Oferuje:

Po wykonaniu pracy nie zostaniesz wyrzucony z ekipy, dostaniesz %is tak jak pisałem. Rangę na forum,ts3. Jeśli się serwer rozwinie kolejna praca na kolejny serwer. Reklamy jeśli bedzie ta osoba chciała np. Pluginy napisał pan wojtek na serwerze. Na forum link do twojej strony jeśli ją masz. 

Jeśli chcesz coś więcej pisz śmiało.

Masz może Skype? Jeżeli nie chcesz upubliczniać napisz mi na PW ;)

Na skype nie wole jak już ts lub pw :)

To załóż jakiekolwiek konto do rekrutacji tylko. Jak chcesz traktować ludzi poważnie to liczy się szybki i sprawny kontakt. Nikt rozsądny nie będzie się rąbał z pisaniem na PW czy czekaniem na TSach, bo to strata czasu :P

Pacz wyżej mam problem .. z skype.

Opublikowano

Problem jest w tym że jak odpalam to wyskakuję error że nie plik shfolder.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w sys. Windows.

Usuń Skype, który masz i pobierz stąd: http://www.skype.com/pl/download-skype/skype-for-windows/downloading/

Nie pomaga 

@ref

Ale po co ci skrypty jak developer może ci napisać plugin... A ze skype masz jakiś błąd? Jak masz podaj spróbujemy pomóc czy cuś.

Opublikowano

Problem jest w tym że jak odpalam to wyskakuję error że nie plik shfolder.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w sys. Windows.

Usuń Skype, który masz i pobierz stąd: http://www.skype.com/pl/download-skype/skype-for-windows/downloading/

Nie pomaga 

@ref

Ale po co ci skrypty jak developer może ci napisać plugin... A ze skype masz jakiś błąd? Jak masz podaj spróbujemy pomóc czy cuś.

Już naprawiłem.

Opublikowano

Na chwilę obecną potrzebuje budowniczych a najlepiej ekipe budowniczych którzy znają język angielski, i potrafią super budować !!!
Po co angielski?

Serwer będzie europejski :) - Nie lece na hajs ale mam projekt nie chce go pisać tutaj :)

PW,skype,gg pacz wyżej :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...