Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak włączyć bola? problem z bolem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, to ja może opiszę swoją sytuację jak to wygląda i może ktoś coś poradzi.

Odpalam launcher lola, włączam bot of legend odrazu włącza się okienko bol studio i wszystkie zakładki tz. Main itp. 

z tym że wszystkie zakładki są puste tz. nie ma żadnego skryptu hmm no to poszukałem no i znalazłem na mastera yi 

no i Custom Script > New Script i tak dalej no i zapisałem, więc zaznaczam kwadrat przy skrypcie i w main zaznaczam 3 minimap hack, zoom hack, Extra Awareness Inject BOL mam zaznaczone no i zaczynam mecz i nic się nie dzieje, normalnie mam wszystko czysty lol żaden ze skryptów nie działa posiadam win 10. 

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Do zamknięcia!

Ps. dla tych co szukają dlaczego im to nie działa, to już wyjaśniam! konta free  nie będą działać do 15.03.2016 roku więc trzeba poczekać te 2 dni lub 3. Pozdrawiam DyRoX

c50f297fe1f15.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ps. dla tych co szukają dlaczego im to nie działa, to już wyjaśniam! konta free  nie będą działać do 15.03.2016 roku więc trzeba poczekać te 2 dni lub 3. Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...