Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas wchodzenia na serwer - utracono połączenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny ale chyba masz za długi nick.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Taki problem, że grałem już na serwerze a po ponownym uruchomieniu stało się to :/. A mój nick to PanPiksel

Dodaje logi serwera:

[15:39:09 INFO]: UUID of player PanPiksel is 7c0c6f07-b63e-3038-801e-2679345bb861
[15:39:09 INFO]: [0;36;1mLine 2 changed![m
[15:39:09 INFO]: PanPiksel[/46.238.243.219:58670] logged in with entity id 146 at ([world]526.0, 41.0, -362.0)
[15:39:09 INFO]: PanPiksel lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Error while write(...): Broken pipe
[15:39:09 INFO]: [0;36;1mLine 2 changed![m
[15:39:09 INFO]: PanPiksel left the game.
Opublikowano

Listę pluginów dam jutro, a jeżeli chodzi o ostatnią operacje to worldeditem setowalem dużą ilość bloków i wywalilo serwer.

Opublikowano

@PanPiksel Kiedyś miałem coś podobnego setowalem dużą ilość bloków i mi wywaliło serwa po czym gdy wchodziłem na niego crashowało mnie zmieniłem świat i było ok spróbuj może pomoże.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Miałem taki problem...
Rozwiązanie:
Jeżeli posiadasz plugin funnyguilds to mogłeś pomieszać coś w configu np. Ja zmieniałem tabliste i nie mogłem tak samo wbić, poprawiłem i już ok :)

8ed899735886.png

Opublikowano

Chyba wiem. Mam plugin na ustawianie nad głową gracza rangi i nicku ale już tą opcje wylaczylem. Chyba że ten nick zostaje gdzieś w plikach serwera.

Opublikowano

@ref

@up

Nie nie jest to funnyguilds ponieważ jest to serwer skyblock :)

I pytam jeszcze raz, czy nick gracza zapisuje w plikach serwera? A jeżeli tak to gdzie?

Opublikowano

@PanPiksel Wchodzisz w folder z twoim światem po czym szukasz playerdata i tam masz. Chyba że chodzi Ci o pluginy to np w pluginie od logowania w authme jest on w pliku Player.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Jest to błąd pluginu FunnyGuilds... wyślij mi swoją TabListe z FG

@Edit jeżeli nie FG to zapewne używasz jakiegoś pluginu na zmiane nicku coś takiego.

Opublikowano

Masz jakiś plugin edytujący scoreboard (po prawo) lub ten nad nickiem?

Error ten oznacza ze uzyles za duzo znakow w nim.

niestety craftbukkit dopuszcza jedynie 16 znakow w wiekszosci przypadkow. A ty masz o 4 za duzo

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...