Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Który bóg jest najbardziej op i dlaczego?

Snorlax ツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, ostatnio dużo grywam w smite i chciałbym żebyście napisali który bóg jest najbardziej op i uzasadnili swoją wypowiedź.

Napisali ich zalety i wady ;)

Liczę na was smajtowicze xD

Opublikowano

Nie ma boga "najbardziej OP", jeżeli umiesz grać to nawet Ratatoskr zrobisz ez pente.

Ale z takich którzy mogą wykierować grę w late to przykładowo Kali, jak ktoś Cię nafeeduje to w late nic Cię nie zatrzyma, no chyba, że nafeedowana Freya  xD

I jakbyś podał linie na której grasz (o ile grasz conq) to bym Ci powiedział tych lepszych bogów.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie ma boga "najbardziej OP", jeżeli umiesz grać to nawet Ratatoskr zrobisz ez pente.

Ale z takich którzy mogą wykierować grę w late to przykładowo Kali, jak ktoś Cię nafeeduje to w late nic Cię nie zatrzyma, no chyba, że nafeedowana Freya  xD

I jakbyś podał linie na której grasz (o ile grasz conq) to bym Ci powiedział tych lepszych bogów.

Tak gram conq, jeśli mógłbyś mi rozpisać bogów na każdą linie oprócz jungle :)

Freją gram, i jak się nafeeduje to jest na prawdę mocna :D

Opublikowano

Mid:

Janus

Isis

Chronos

Solo:

Guan Yu

Vamana

Tyr

Bellona

Odin

Ravana jak ktoś lubi, ale on jedynie ma early dobre a potem to taki bardziej tank

Support:

Geb

Khepri

Athena

Sobek

ADC:

Hou Yi

Chiron

Neith

Apollo

To są najczęstsze picki na platynie i wyżej.

Oczywiście, możesz iść nawet Neith na mid lub Hou Yi na solo (widywałem na turniejach) więc to jedynie zależy od Twoich umiejętności, bo ja przykładowo wczoraj grałem Tyrem to przegrałem okropnie, bo po prostu nie umiem nim grać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o OP boga - takowego nie ma. Każdy ma swoje plusy i minusy. Potężne dmg mają hunterzy i assassini. Osobiście uważam za op postać Thanatosa (dmg kosmos, zwrot hp, mobilność, świetny ult), Janus (1k dmg ze skilla, mobilność, dobre umiejętności) i Neith (wielki atak, mobilność). Zależy od gustu.

Mid: Janus, Isis, Anubis, Agni

Solo: Chaac, Tyr, Bellona, Guan Yu, Loki

ADC: Chiron, Rama, Hou Yi, Neith, Cupid

Support: Ares, Ymir, Khepri, Geb, Xing 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o OP boga - takowego nie ma. Każdy ma swoje plusy i minusy. Potężne dmg mają hunterzy i assassini. Osobiście uważam za op postać Thanatosa (dmg kosmos, zwrot hp, mobilność, świetny ult), Janus (1k dmg ze skilla, mobilność, dobre umiejętności) i Neith (wielki atak, mobilność). Zależy od gustu.

Mid: Janus, Isis, Anubis, Agni

Solo: Chaac, Tyr, Bellona, Guan Yu, Loki

ADC: Chiron, Rama, Hou Yi, Neith, Cupid

Support: Ares, Ymir, Khepri, Geb, Xing 

Nie widziałem Xinga na supporcie od naprawdę dawna, nie wiem gdzie Ty go widujesz, to samo z Chaac.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...