Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Steam z ograniczeniem

pawlok1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam ograniczone konto steam , wczoraj wpłaciłem na konto steam ponad 5euro aby mieć pełne funkcje steam. Jak chce coś kupić na rynku steam to wyskakuje mi taki komunikat jak w załączniku ! I teraz pytanie do was czy jeżeli kupił bym jakąś gre przez steam za 0,24Euro to czy konto już dziś mi się odblokuje czy muszę jednak czekać ten miesiąc ??

post-810465-0-59527500-1457775686.jpg

Opublikowano

Ciężko przeczytać? Musisz poczekać...

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Jest napisane że bedziesz mógł korzystać od 10 kwietnia. Ludzie to już czytać nie potrafią.

Opublikowano

Ale wiem że ktoś pisał że jeżeli kupie obojętnie co na steam to mi odblokuje się odrazu i nie trzeba czekać miesiąca !!!!! Wiem że trzeba czekać miesiąc i nawet o tym napisał, i to chyba wy nie umiecie czytać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...