Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] GP?

expresstruck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie są lepsze champy na topa, ale jeśli naprawdę dobrze grasz GP to spokojnie możesz zacząć nim carrowac gry ;) Topa ma naprawdę mocnego, dzięki czemu się nafeedujesz i w TeamFightach będziesz robił sieczkę ;) Tylko jeśli właśnie na tym topie nie podołasz to będziesz nikim :/ To jest to ryzyko, ale musisz się zdać na własne umiejętności i ewentualnie junglera.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Farma z Q i gg. Ale jak kazda linia przegrywa to nic nie zrobie nie? W kazdym meczu mam największa farmę :)

Zależy od Twoich umiejętności ;) Musisz gankować inne lane np. przy użyciu teleporta, dobrze używać R itp. ;) Każdą grę idzie wycarrować jeśli jesteś naprawdę dobry.

916741414680034286162.png

Opublikowano

nie uzywaj teleportu zeby szybcirj dojsc do wiezy tylko zeby uratowac wieze pomoc innym linia

ja nie polecam gp chyba ze umiesz w idealnym momencie wkliknac q na beczke i zadac obrazenia

Opublikowano

Mocny champion tylko w moim uznaniu, po ostatnich nerfach nadaje się bardziej na mida niż na topa. Wymaga trochę umiejętności gdyż raz zepsujesz beczki w tf to jesteś dosyć useless. Pick GP to ryzyko które może się dobrze wypłacić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nigdy w życiu gpkiem nie używa się tpka żeby pomóc innej linii o.O, co wy chcecie tam zrobić? Grałem sporo GP przed nerfami, a po znerfieniu E nie umiałem się przekonać. Wg. mnie jest ok, ale nie może być już pickiem w ciemno w każdej grze. Do mainowania wybrałbym coś innego.

Opublikowano

3 gry z rzędu wygrane. Co jak co ale według mnie to on jest nadal broken. Z beczki potrafi zadać 3/4 hp adc i potem dwa autoataki. Nie musi roaowac bo ma ulta... Jedyny minus to fakt, że nie ma escape i jak jest focusowany to rip totalny. Ale ja go będę mainować, dobrze mi idzie, triple zdobyty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...