Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wędkarstwo - Najlepszy sposób na zarobek? Predoria.pl

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dGrXF6X.png

Witajcie! Pewnie nas nie kojarzycie, ale postaramy się to zmienić w najbliższym czasie i trochę zawojować na polskiej scenie prywatnych serwerów. Jako, iż jest to Nasz pierwszy temat, to pozwólcie, że coś wam o nas opowiemy.

Zamysłem stworzenie serwera Predoria było głównie to, by się dobrze bawić. Serwerów z gatunku Easy/PvP, na których trzeba trochę posiedzieć by być tym top jest stosunkowo mało, a jak są, to są to serwery robione na gotowych plikach lub robione czysto pod zysk.

Więc dlaczego by tego nie zmienić?

Staramy się dążyć do tego, by serwer był robiony pod osoby, które lubią korzystać ze wszystkich aspektów gry, bo nie ukrywam - warto odkrywać każdy zakamarek serwera, bo można sporo zyskać.

Pierwszym krokiem do tego było oczywiście ulepszenie systemu wędkarstwa.

O co dokładnie chodzi, zapewne zapytacie? Otóż podczas łowienia nie będziecie już zdobywać tylko tych małowartościowych ryb, a podmieniliśmy je wszystkie na 3 szkatułki + 1 dodatkową, eventową.

78001.png- Szkatułka z Perłami

Zdobyć z niej możemy jak sama nazwa mówi - perły, czyli jeden z głównych ulepszaczy na serwerze.

78201.png- Szkatułka Rybaka

Zdobyć z niej możemy różne przedmioty typu Pierścień doświadczenia, Błogosławieństwa które leczą nasze HP w 100%, a także.... Zwój SM! Dodatkowo możemy z takiej szkatułki zdobyć Unikalny Kostium, który nie będzie dostępny nigdzie indziej.

78401.png- Szkatułka z Yangami

Z tej szkatułki jak sama nazwa mówi możemy zdobyć Yangi - główną walutę w grze. Jako, iż yang dropi stosunkowo mało z potworów, co by miały swoją wartość, to do szkatułki dodaliśmy tych yang dość sporo, by łowienie tych szkatułek było jeszcze bardziej opłacalne.

Jak już wspomnieliśmy, jest również szkatułka Eventowa, którą możemy wyłowić tylko podczas specjalnego wydarzenia "Furia Rybaka". Ale o tym niedługo na Naszym forum, na które serdecznie zapraszamy.

forum.predoria.pl

oraz na nasz FanPage na którym będą niedługo się również odbywały różne konkursy!

FanPage Predoria.pl

Opublikowano

brakuje jeszcze dopisku na końcu "(...) w administracji znajdziecie osoby które hmm... nie są zbyt popularne w metinie lecz damy z siebie wszystko"  ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

brakuje jeszcze dopisku na końcu "(...) w administracji znajdziecie osoby które hmm... nie są zbyt popularne w metinie lecz damy z siebie wszystko"  ^^

Kogo masz na mysli? Chetnie bym sie dowiedzial.. :-)

System dosc ciekawy, choc czy bedzie to najlepszy sposob na zarobek? Byc moze na pierwsze 2-3 dni, potem, skoro lowic beda sie tylko 3 szkaty, itemy te przestana miec wartosc badz lowienie bedzie niezbyt oplacalne. Jak sadze perly beda dropic rowniez gdzie indziej i na wyzszym lvlu (zapewne w wiekszej ilosci) wiec komu sie bedzie chcialo siedziec i lowic :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nikogo, ale skoro ktoś nie ma zakazu publikacji serwerów to według mnie nie powinien się kryć pod nazwą serwera

Opublikowano

Nic trudnego do zrobienia, ale w sumie zawsze jakaś zmiana która umili gre.

nikogo, ale skoro ktoś nie ma zakazu publikacji serwerów to według mnie nie powinien się kryć pod nazwą serwera

Masz racje, chociaż ja sam mam zamiar (a raczej nie ja, hehe) ogarnąć osobne konto pod Avandie, bo tak jest wygodniej i bardziej "profesjonalniej" ;p

Opublikowano

serwery robione na gotowych plikach lub robione czysto pod zysk.

Więc dlaczego by tego nie zmienić?

Jeżeli robicie serwer dla zabawy nie dla zysku to raczej długo ten serwer nie postoi. (jak wiadomo zabawki szybko się nudzą) Wszystkie serwery są robione pod zysk, jedni się z tym kryją inni przyznają do tego :D  A co do nowości to nic szczególnego, zwykła podmianka dropu ^^

^^

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego, nuda  :((

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dobrze że Ty się wykazałeś przy tworzeniu swoich serwerów :D

Zainteresowanie wędkarstwem, zwykle nudzi się po maximum tygodniu. :(

Postaramy się by rozwijać dalej różne systemy już wbudowane.

Bo przecież po co tworzyć różne nowe "super ekstra" systemy, jak można urozmaicić stare systemy, dzięki którym gracze będą mieli co robić :)

Rejestracja na forum została otworzona, możecie tam sprawdzić zapowiedź, która wkrótce pojawi się na forum.

http://forum.predoria.pl/

Opublikowano

o widzę że ostry punch wleciał, czemu mam wrażenie że cie znam? i tak do startu serwera odkryję kim jesteś więc free pilnuj sie

Opublikowano

o widzę że ostry punch wleciał, czemu mam wrażenie że cie znam? i tak do startu serwera odkryję kim jesteś więc free pilnuj sie

Hahahah xDD Ja jebie co za ameba umysłowa xDD

Opublikowano

Dziękuję za takie zainteresowanie projektem, jeśli chcesz się dowiedzieć kim jestem, zapraszam na forum.predoria.pl, jestem tam ja i technik, zobaczysz z rangą Administrator Predoria.pl.

Zapraszamy na forum - http://forum.predoria.pl

Fanpage - https://www.facebook.com/Predoriapl-196161600744117/

Wkrótce na MPC pojawi się temat dotyczący beta testów :)

Opublikowano

Łowienie jest mega nudne i zapewne będzie pełno fishbotów. 

Zawsze można zablokować :D

imaguś standardowo sieje ferment..

system na + bo przynajmniej odrodzi się łowienie ale można było zrobić to lepiej :)

Oczywiście wszelkie propozycje mile widziane tutaj w temacie lub na naszym forum http://forum.predoria.pl

Trwają zapisy na beta testy, temat na mpc jest tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1525600-serwer-predoria-szuka-tester%C3%B3w-serwer-easypvp/

:)

Opublikowano

Dziękuję za takie zainteresowanie projektem, jeśli chcesz się dowiedzieć kim jestem, zapraszam na forum.predoria.pl, jestem tam ja i technik, zobaczysz z rangą Administrator Predoria.pl.

podpisywanie sie jako que i y xDDDDDDD

ambicji nie masz?

Hahahah xDD Ja jebie co za ameba umysłowa xDD

no wlasnie widac kto tu jest ameba umyslowa, widze ze na avatarze twoj wizerunek, dobrze ziomus wierze 

imaguś standardowo sieje ferment..

a ty nie szczekaj bo twoj nick PENERO nadaje sie do wywieszania w zakładach psychiatrycznych jako efekt niedojebania mózgowego xD

Oczywiście wszelkie propozycje mile widziane tutaj w temacie lub na naszym forum http://forum.predoria.pl

Trwają zapisy na beta testy, temat na mpc jest tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1525600-serwer-predoria-szuka-tester%C3%B3w-serwer-easypvp/

:)

wpadliście już na to jak zmienić drop wiec po co czekacie na propozycje graczy

Opublikowano

Suuuuper rozwiązanie, już widzę miliard botów w m1 xD No cóż, sama idea w porządku, niektórym to przypadnie do gustu, innym nie. Jak to się mawia, nie każdemu się da dogodzić. Powodzenia z projektem.

Opublikowano

Smocze monety z łowienia? Czemu by nie :P

Tylko zablokować FB, żeby bociki nie siedziały nad wodą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...