Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na Ravia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa na bana jest zawsze. Co do hacków na pewno mh by sielu i DMG Loader zadziała raczej.

Jeżeli admin do Ciebie napisze a Ty nie odpiszesz to logiczne,że bana złapiesz

Opublikowano

To już zależy od kaprysu administracji zazwyczaj jest tak, że jeżeli odpiszesz to bana nie dostaniesz chyba, że Cię długo obserwował i napisał tylko dla pewności lub pożegnania się z Tobą :P Bana otrzymujesz na konto główne + te które masz zalogowane w tym samym czasie. 

Opublikowano

A jeśli będę używał Mi by Sielu i będę tylko siedział przed komputerem i robił co innego, a hack będzie mi dropił hematy to jest szansa że dostanę bana? Będę odpisywał jak ktoś napisze

Opublikowano

Zacytuję to co napisałem wyżej: 

chyba, że Cię długo obserwował i napisał tylko dla pewności lub pożegnania się z Tobą :P

Wszystko zależy od szczęścia i kaprysu Mohito(GM na ravii) 

Pamiętaj, że po banie możesz założyć nowe konto i bocić na nim aż do kolejnego bana... 

Polecam na początku podropić parę dni bez zakładania konta głównego później sprzedać drop i zacząć grać normalnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...