Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Picie alkoholu w barze jako nieletni czy coś mi zrobią?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj była taka sytuacja że wyszliśmy z kolegą na miasto i poszliśmy do baru na piwo , kolega był pełnoletni więc kupil i usiedlismy pogadalismy i ją cchialem iść po papier bo mu się rozlalo a gosciowa się pyta czy man dowód ją mowie mam ale w domu zostawilem i legitymację to samo powiedzialem i potem ona chciala chyba wezwac policję a przed barem stała ochrona i tak dziwnie się patrzyli na mnie ją poprostu zaczalem uciekać znaczy szedlem wolno 1 km od tego miejsca a kunpel mówił jej że sam był i nic nie wie dokończył piwo i wyszedł . I teraz pytanie mogą mnie jakoś namierzyć czy coś ? Niewiem czy tam były kamery danych im nie podawalem dobrze że się kapnałem i spierdolilem bo chcciala po policję dzwonić . Pisze bo mam jednak 17 lat i niewiem na prsyszlosc

Opublikowano

Nic nie zrobią. Spokojnie. Policja ma większe zmartwienia niż poszukiwanie nieletniego, co alkoholu się napił. Zresztą, to Twój kumpel kupił Ci piwo, więc prędzej on miałby problemy. 

Opublikowano

ok w takim razie dziękuję ponieważ 1 raz miałem taką sytuację i chciałem się upewnić za pół roku kończe 18 więc wyjebane . Temat do zamknięcia

Ok dzięki . temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...