Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Lodowe kwiaty

MaciejGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostry hack, nie polecam uzywac, ryzyko bana od 0-100%, zaleznie czy gm patrzy logi lub stoi na mapie :D.
Bawiłem się troche packetloggerem, wczesniej jeszcze szukalem bota do lodowych kwiatkow. Moze mi ktos pomoc go usprawnic, osobiscie testowany i uzyty raz, bo jest to tak prymitywny hack, a w zasadzie kilka pakietow, ze strach tego uzywac.
Zaczynamy od sciagniecia jakiegos injectora i odpalamy go z  z tym dll:xyz

Nastepnie grzejemy miejsce na mroźnym lądzie i wpisujemy do zakładki multi packets (jak tu się spoilery robiło xD): 

npc_req 2 8390

npc_req 2 8391

npc_req 2 8392

npc_req 2 8393

npc_req 2 8394

npc_req 2 8395

npc_req 2 8396

npc_req 2 8397

npc_req 2 8398

npc_req 2 8399

npc_req 2 8400

npc_req 2 8401

npc_req 2 8402

npc_req 2 8403

npc_req 2 8404

npc_req 2 8405

npc_req 2 8406

npc_req 2 8407

npc_req 2 8408

npc_req 2 8409

npc_req 2 8410

wciskamy Send infinite i klikamy start do speed wpisujemy 5000. (#Yolo) 

Wiem że to sie kupy nie trzyma, ID po prostu wpisałem jak leci od 8390 do 8410, ale jeszcze tego nie było tutaj. W odpowiedziach możecie pisać jakieś usprawnienia (typu faktyczne ID kiwatków i ID kwiatów na tundrze.)

Dziękuje za uwage :>.
@Edit Do speed wpisujemy 5000, bo inaczej postać nie nadąża.

Dodam jeszcze, że podczas pisania tego posta zebrałem 10 kwiatków, a napisałem go w 5 minut, polecam siedzieć na pojeździe, mniejsza szansa że ktoś się domyśli :D (99% na bana)

Opublikowano

Jest masa poradników jak zdobyć pakiety oraz jak ich używać. Nie widzę potrzeby na kolejny taki temat + brak skanu pliku. Niestety temat idzie do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...