Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spore problemy z łączem w CS:GO

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć miałem pewną przerwę w graniu w cs go i teraz mając trochę wolnego postanowiłem zagrać ale jak się okazało nie da się grać ponieważ nie ważne czy gram rano czy wieczorem ciągle mam ~10 loss i ping ponad 100, wcześniej jak grałem ping miałem spory ( cos około 80-90) ale nigdy lossow. Sprawdzałem podstawowe sposoby nie pomogło, czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

b6b78815.png

Opublikowano

Jak to wygląda w innych grach? Możesz usunąć config oraz zadzwonić do dostawcy internetu i go zjebać xD Ewentualnie wyłącz antywirusa. Firewall np u mnie w antywirusie zwiększał mi ping bardzo obciążał sieć.

Opublikowano

nie mam antywirusa, w bf4 ping mi skoczył też o 20 ms teraz zauważyłem ale opóźnień nie ma. Config jest usunięty był właśnie na samym początku ale nie pomogło

b6b78815.png

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera na który trafisz. Przez ostatnie 4 dni złapał mnie loss nawet 80% przy pingu 7-9. W tym samym czasie sprawdzałem łącze i statystki dla porównania a także w programie ts3, gdzie w efekcie wychodziło 0%. Nie jest to wina dostawcy, a o ataku nie ma mowy.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...