Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Trochę po rozwodzenia się nad tymi pięknymi chwilami co się siadało wieczorem przed PC i się odpalało Najlepszą (tamtego czasu grę).

Ostatnio ruszyłem lekko tę produkcję (diablo 2) i jestem ciekaw waszych opinii jak teraz wypada ta gra na tle innych, czy jest nadal grywalna, i czy nadal tak samo wciąga :)
Czy nadal granie Nekromanto sprawa tyle frajdy teraz jak kiedyś :) Wypowiedzcie się ci co tak samo jak ja stałem się maniakiem starego dobrego diablo 2 ;)
Też możecie kilka słów dodać o aktach jakie was zaciekawiły jak i questach

Będę z ciekawością czytał wasze opinie ;)

Ps. Nie zapomnijcie dodać ciepłych słów o swoich ulubionych bohaterach ;) 

Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Druid Love <3

Btw.Jest grywalna tylko gorzej z odpaleniem na W7/W8 bo strszane problemy sa z schematami aero itd.

@ T o pic

gra op i jest z*******a , gramy z kumplami w trójke a zaczeliśmy 3 dni temu :)

sygna.png

Opublikowano

Niedawno wyszedł pach do Diablo 2 (Od samego blizzarda) który wspomaga prace gry na nowych systemach operacyjnych.
Ps. Druid Jest Op zależy też od build jakiego się stosuje ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miesiac po poscie ale co tam ^^ . Javke ubostwiam , a oprocz niej to smither i barb pod ww :) . ( Barbem trzeba sie nauczyc grac , dopiero potem jest op :) ) . Co do samej gry gralem w nia  lat i mi sie dopiero 2 lata temu znudzila , po tym jak uz malo ludzi zaczelo grac.. ahh te czasy :<< , gdzie po 3 kanaly POL byly zapelnione wtedy to sie gralo :) . ''Dam quznie za taxi norm '' nie do zapomnienia :P .

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano (edytowane)

Miesiac po poscie ale co tam ^^ . Javke ubostwiam , a oprocz niej to smither i barb pod ww :) . ( Barbem trzeba sie nauczyc grac , dopiero potem jest op :) ) . Co do samej gry gralem w nia  lat i mi sie dopiero 2 lata temu znudzila , po tym jak uz malo ludzi zaczelo grac.. ahh te czasy :<< , gdzie po 3 kanaly POL byly zapelnione wtedy to sie gralo :) . ''Dam quznie za taxi norm '' nie do zapomnienia :P .

Przecież to była pierwsza większa zapłata za taxi. Nic innego nikt nie chciał a nie zapomnę jaka była radość jak wypadł IST a jeszcze jak wypadł GUL i w poprzednije grze tez ci wypadł GUL to byłeś po prostu kozacki . Później dopiero zmienili drop i było trochę łatwiej z runami.

NIe zapomnę tych pięknych czasów kiedy na allegro kupowało się isty lub sprzedawało się i nie tylko na allegro ale jeszcze na innych forach za golda na forum a następnie kupował za niego niesamowite przedmioty. Diablo 3 na początku też takie kozackie było teraz po prostu każdy ma na niego wywalone z powodu takiego ze niema tam handlu. Bez handlu nigdy gra długo nie przetrwa. Moim zdaniem najgorszym ich błędem było skasowanie AH ale to wizja ich była oraz podatków.

Edytowane przez Yogi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żadnych problemów nie mam a co do grywalności - wiadomo może nie to samo co kilka ładnych lat temu ale nadal jest tak wciągająca jak LAN w kafejce :P 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ta melancholia przy tej grze... cudowne czasy i tyle godzin spędzonych w niej :D. Kto nie grał to nie zna dzieciństwa :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli suma poziomów twoich postaci nie przekracza 1000 czy innej imponującej liczby to gra wciągnie Cię jak dziecko - w innym wypadku możesz nie poczuć tego co przy pierwszej rozgrywce, ze względu na staż i godziny już w niej przesiedziane. Aczkolwiek gra cały czas prezentuje bardzo wysoki poziom, i wiele nowych produkcji (między innymi jej następca) mogłoby brać przykład. 

Generalnie granie powinno dać Ci tyle samo frajdy co zawsze.  Proponuję lekko przeprawę z Zealotem by to skonfrontować z rzeczywistością. Jeśli będzie w porządku możesz bawić się jak 10 lat temu.

Dodatkowo jest pewien sposób na mocne urozmaicenie sobie rozgrywki i postawienie sobie osobistego progu wyzwania. Ustal sobie - chce mieć 99 poziom i wszystkie przedmioty w grze. Pierwszy warunek to tylko formalność, natomiast drugi to już naprawdę mocne wyzwanie. Znalezienie 434 (? - chyba) unikatów nie jest zadaniem prostym. Może potrwać zależnie od szczęście nawet i rok, a kto wie może i dwa. Możesz stworzyć  gdzie własny temat jeżeli jest taka możliwość i sukcesywnie wstawiać co jakiś czas aktualizowaną listę przedmiotów, ze skreślonymi coraz to nowymi pozycjami oraz screenshoty przedstawiające nowe zdobycze. :D

Pozdrawiam - Ryszard.