Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trafić do jak najniższego ELO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie: jak grać rankedy w taki sposób, by je przegrywać, jednocześnie nie trollując? Chciałbym dostać się do jakiegoś Bronze XVIII z ELO -500.

Nawet, jak enemy team ma afka, i tak zdarza mi się wygrywać.

Jakieś rady?

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Najlepiej nieudolnie farmić grając na midzie a gdy jest klepa to mieć wyjebane i dalej farmić, lose gwarantowany 

Opublikowano

My z kolegami robiliśmy tak grając w 5, tak że ff w 20. I wkońcu byliśmy na takim poziomie kupy, że meczu szukało nam tyle co topowym graczom w challengerze :D

Opublikowano

Najlepiej nieudolnie farmić grając na midzie a gdy jest klepa to mieć wyjebane i dalej farmić, lose gwarantowany 

Jak enemy mi włazi pod mojego turreta xD

My z kolegami robiliśmy tak grając w 5, tak że ff w 20. I wkońcu byliśmy na takim poziomie kupy, że meczu szukało nam tyle co topowym graczom w challengerze :D

Ja jednak chciałbym to robić solo.

B) Oddać mi konto  B)

Ciebie chyba Bóg opuścił. xD

Opublikowano

Jeżeli masz chociaż golda czy wyższy silver to nowe konto, przegrać 10 placementów i schodzić jak najniżej. Nie patrz na to czy twój team walczy, nie roam'uj, wywalaj max jedno combo w tf itp.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli masz chociaż golda czy wyższy silver to nowe konto, przegrać 10 placementów i schodzić jak najniżej. Nie patrz na to czy twój team walczy, nie roam'uj, wywalaj max jedno combo w tf itp.

Dopiero gram te placementy.

Próbuję feedować nieintencjonalnie, udaję, że wróg jest lepszy xD

Następnym razem pójdę mida, dotychczas "supportowałem"

Opublikowano

Stwórz złą atmosferę w teamie, niekoniecznie musisz ich jakoś wyzywać. Przegrywaj swoją linie, trolluj trochę, chodź afka(nie afkuj całej gry, bo wtedy ban). 

Opublikowano

graj troll postaciami np. full ad alistar,leona jg,Janna full ad,

Lub jeśli masz tahm kencha to trolluj połykając swojego i flashując pod tower czy coś w tym stylu :D

Graj sobie np. jungle ashe itp. Wiesz o co chodzi będziesz przegrywał ale przynajmniej jakiś fun z gry będzie,bierz bezsensowne summonery,graj bez runek i bez masterek ;) Składaj jeden przedmiot x6

Opublikowano

Stwórz złą atmosferę w teamie, niekoniecznie musisz ich jakoś wyzywać. Przegrywaj swoją linie, trolluj trochę, chodź afka(nie afkuj całej gry, bo wtedy ban). 

Swoją egzystencją już tworzę złą atmosferę xD

graj troll postaciami np. full ad alistar,leona jg,Janna full ad,

Lub jeśli masz tahm kencha to trolluj połykając swojego i flashując pod tower czy coś w tym stylu :D

Graj sobie np. jungle ashe itp. Wiesz o co chodzi będziesz przegrywał ale przynajmniej jakiś fun z gry będzie,bierz bezsensowne summonery,graj bez runek i bez masterek ;) Składaj jeden przedmiot x6

Dzięki za rady :)

Opublikowano

"siemaneczko kto pl" i od razu atmosfera w lobby lepsza  B)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Napisz do Riotu żeby Ci spadli z dywizji bo nie chcesz psuć zabawy innym graczom xD

A tak na serio, to graj czyms co nie jest kompletnie w mecie, skillshoty puszczaj obok i najlepiej to nic nie pisz ewentualnie "k***a"

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...