Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix f

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko wdłg. mnie kha'zix potrzebuje solidnego buffa ? nwm. może na jakieś bazowe dips ew hp czy np. buffy na znerfione W w 4 d*py  bo w tej mecie jest to jeden z prawdopodobnie najgorszych jglerów... (old main [*])

Opublikowano

To sobie zobacz Nightblue jak ciora tym, Kha nadal mocny, ale trza ogarniać. ~rip old main ^ l2p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To sobie zobacz Nightblue jak ciora tym, Kha nadal mocny, ale trza ogarniać. ~rip old main ^ l2p

Nie porównuj Challengera do zwykłego gracza. NB3 wziął by Annie do jungli i by sam ugrał. Takie porównanie to żadne porównanie. Tak samo mógłbyś powiedzieć, że Ty nim umiesz grać a on nie, więc jest słaby = brak logiki.

@Top: Kha'Zixem kiedyś uwielbiałem grać pod offtanka (przed reworkiem na ulti - RIP). Teraz dużo ich nie widuję, sam nim nie grywam. Early ma dośc słabe, tylko dobry snowball go ratuje. Wg mnie buffa mógłby dostać -> W postaci reworka. Szczerze nie widzę jakoś tych buffów od Rito. Zrypali go dawno temu i teraz tak od niechcenia mu coś zmieniają raz w jedną raz w drugą stronę.

Opublikowano

Potrzebuje buffów i to solidnych. Już jakiś czas jest zupełnie niegrywalny ale Riot nic z tym nie robi. Też kiedys lubiłem ten pick ale już dawno nie był ruszany ze względu na jego bezsilność tymbardziej w obecnej mecie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ma dostac w nastepnym patchu buffy

Q 3,5s na 3 s

W 10s na 8s

Jak dla mnie powinni sie zajac jego W, buffnac dmg, przelicznik i cd i odrazu khazix wraca do mety a reszty nie ruszac.

Aktualny problem khazixa lezy w jego Q, ktore bez ilozacji prawie nic nie bije a aktualnie jest to jego glowny skill.

Opublikowano

Ja przestałem nim grać, bo za długo trwa zabijanie i trzeba podejść na mele range do swojego celu. Podejście do przeciwnego carry, kiedy przeciwnik ma Rammusa, Nautilusa albo innego takiego czołga to samobójstwo. 

Opublikowano

AveRa Jak cos Annie da sie grac na jungli i ma nawet dobre ganki 2 stuny i duze dmg AP

Orianna też jest dobra. Ma shielda, który jej pomoże uniknąć obrażeń od stworów, ma dobre czyszczenie dzięki W + ma dodatkowego speeda po użyciu więc ona jest OP pickiem na jungle nieprawdaż? Dodatkowo jej ult może dobrze się sprawdzić na ganku.

Opublikowano

AveRa Jak cos Annie da sie grac na jungli i ma nawet dobre ganki 2 stuny i duze dmg AP

Annie ma 2 stuny.... co do jungli to wszytkim idzie zczyscic las tyle że wszystko zależy od szybkości tego czyszczenia.... insanity robił ostatnio serie od a-z w jungli ugrał wszystkim więc...

Opublikowano

Nie zrby byl dobry jungler musi miec dobre ganki ... a nie czyszczenie ja np gram teraz anivia w jungli w goldzie jak trafie z q to pozniej tylko zaslona z w i kill a w jungli dajecie 1 w i nic wam przez 6/7sejung nie zrobia jak macie 2 poziom to przez 9 sekund bo stun na q

Kazda postac jest dobra do jungli co ma dobre ganki przetedtuje leblanc w jungli wlasnie :D

Opublikowano

Nie zrby byl dobry jungler musi miec dobre ganki ... a nie czyszczenie ja np gram teraz anivia w jungli w goldzie jak trafie z q to pozniej tylko zaslona z w i kill a w jungli dajecie 1 w i nic wam przez 6/7sejung nie zrobia jak macie 2 poziom to przez 9 sekund bo stun na q

Kazda postac jest dobra do jungli co ma dobre ganki przetedtuje leblanc w jungli wlasnie :D

Idiota........

Opublikowano

A ja wam powiem, że sam Nightblue mówił, że kha zix potrzebuje buffa, na przykład na dmg z Q bez izolacji, bo teraz tylko na izolowane cele coś robi, a tak to nic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...