Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczące obróbki wideo.

Marud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem, od nie dawna interesuje się tworzeniem i obróbką wideo.

Mam kilka pytań, dotyczące tego wideo na stronie youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=d-1csddl0VU

1. Jak zrobić efekt fal dźwiękowych jak na tym filmie.

2. Efekt pyłu który widać podczas odtwarzania.(Nie musi być akurat pył.)

3. To pytanie podchodzi bardziej pod grafikę, ale napiszę je tutaj, aby zapobiec zbędnemu spamu, jak zrobić taką grafikę jaka jest pokazana na tym wideo, czy trzeba dwa takie same zdjęcia obrócić i połączyć, czy coś innego? (chodzi mi o ten krajobraz.)

4. Jakiś w miarę dobry program do obróbki wideo, jak i samej muzyki, aby były w nim dostępne jakieś fajne efekty, aby nie trzeba było używać kilkunastu programów aby coś zrobić. ;)

Za pomoc oczywiście nagrodzę +, bo jakby inaczej. ;)

Pozdrawiam, Marud.

Opublikowano

Szukanie poradników na yt nie boli, potrzebny jest adobe after effects. Podlinkowałbym coś ale poszukaj sam ponieważ niektóre trudniej zrozumieć a niektóre łatwiej i to zależy od osoby jak ogarnia angielski etc.

odpowiedziałem tym na 3 pytania, lel to w sumie podlinkuje jeden fajny tut z którego sie tego nauczyłem https://www.youtube.com/watch?v=TC9fhKuKqok

Ogólnie to w vegasie można fajnie bawić się w obróbkę dźwięku i dodać kilka poprawek do tego kułeczka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...