Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MidgardMU|Exp:5000|S8|11.03.2016 OPENNN!

tryku222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER CHWILE TEMU OPEN!!

www: http://midgardmu.com/

Midgardmu.com mu online project!  

This is new gaming server with high exp (x5000), dynamic resets and no item shop, no overpowered items,  only simple items in cash shop, like some pets. This project is made for people who enjoy farming/crafting items themselves, this is 100% play to win server!

Server is based on best bugles s8ep3 server files with advanced anti-hack, which will guarantee fair game-play to all!

Server grand opening is 11. March!

Info:

Season 8 episode 3 bug-free mu online emulator

Exp: x5000

Master exp: x5000

Shops: Items +7, quest items, no jewels!

Reset: Stats burns: Free points: 500

Balanced PVP: Balances for each class against each class!

Challenging PVE: Even with high resets, hunting will be exciting

Offstores: Sell items to other players while your PC is offline.

Scripted quests: Our own made quests!

We are searching for intelegend game masters who would help to wath over server!

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer , mój nick Fajfus 

Mogę pomóc na początek ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jak jest z aktywnością graczy ??? Przekracza 10 online xD? Bo teraz znaleźć dobry serwer i to jeszcze z ludźmi którzy faktycznie tam grają i jest ich sporo to graniczy z cudem nie co to kiedyś ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ciekawy serwer..jak wyglada sprawa z itemami? jakie dropia? ,jak je mozna zdobyc i czy nie ma zadnych w ws?

W ws nie ma itemow, no dropnac mozna z inv te lepsze :) wiec troche trzeba sie pomeczyc 

Opublikowano

Polecam server jak najbardziej. Gra sporo osób, w tym Polacy. Samym plusem jest już to, że bardzo mało osób stoi w Norii na offtrade. 

Opublikowano

Tutaj chyba nie ma GR.

Ludzie mają po 220rr + i nadal nie mogą sobie odpowiedniego EQ załatwić pod PvP chociażby. 

Cały czas toczy się walka o najlepsze i to mi się podoba. Brak webshopa rzecz jasna, tylko goblin pointsy. 

Opublikowano

Noria + Lorencia = offtrade = około 100 afk biorąc pod uwagę jeszcze małą część w Elv oraz Devias, także aktywnych masz około 400-500 online, gdzie wczoraj server był cały czas full, bo co chwilę ktoś próbował się zalogować.

Grałem w różne servery Mu, ale ten najbardziej mi podszedł pod gust.

Brak webshopa, Liczba kk za reset wynosi tyle samo co twój stan rr, także trzeba się potem trochę natrudzić, aby wykonać rr chociażby na 100rr. Widać iż server jest zrobiony z myślą o starych wyjadaczach, którzy nie są "ZA" webshopem. Polskie servy powinny brać z takich przykład.

Opublikowano

dokladnie brakuje takiego polskiego serwa

ps:z tymi 100 aktywnymi przesadziles na off trade moze ze 100-150 stoi reszta gra..a liczba online pod 700 podchodzi

Opublikowano

Spoty praktycznie wszędzie zajęte, także trzeba dobrze trafić na autoparty, chyba, że jesteś w gildii, wtedy śmiało można zrobić reset w ciągu 8 minut na dobrym spocie.

Od razu mówię, że na starcie warto farmić/inwestować w EQ + zen zamiast martwić się o itemy z opcjami +DD, +RD. 

Tip: zrób max staty pod daną postać, wtedy inwestuj w opcje pod PvP. 

Opublikowano

Spora ilość osób online, z czego tak jak powiedziałem wcześniej afk to góra 100 osób na offtrade.

Reszta: 500-600 online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...