Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot niskiego prio

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam mam pytanie dotyczace niskiego priorytetu. Otoz wczoraj dostalem blokade na 20 minut poniewaz stalem sobie na respie 5 minut bo musialem cos zrobic ale sie ruszalem i nie wyskoczylo mi ostrzezenie i po zakonczeniu dostalem sie do kolejki z niskim priorytetem. Wczesniej tez tak bylo ale juz od dawna nie opuscilem meczu czy bylem afk. Wiec dlaczego zamiast dac mi 5 minut czekania to dostalem 20?

Opublikowano

Za pierwszym razem przewaznie dostaje sie 5 - 10 - 20 min. Musiales juz wczesniej miec jakas kare za afk

Opublikowano

No tak ale to chyba powinno sie zmniejszac a nie ze jak zdarzy mi sie opuscic w pilnej sprawie to 20 minut znowu...

Opublikowano

Słuchaj jesli przez jedną grę nie będziesz afczyć to ci się nie zmniejszy ja duzo afkowalem ze względu na slaby net zalatwilem nowy i dopiero po okolo 100 grach dostalem od riot pochwale ze dziękują za zmiane itp i mi zmniejszyli 

A zapomnial bym teraz narzekasz ze priorytet na 20min tylko że kiedyś dawali bany na tydzien przez ktore nawet na konto nie mogles się zalogować a teraz to pikuś 

Opublikowano

Czas sie nie resetuje. Nastepne kary beda rowniez po 20 min, albo zawiesza ci konto na dzien/ kilka dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...