Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakończenie death nota, nie chodzi o hejtowanie

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę mi się rozpisywać, ale postaram się zrozumiale to napisać. Raito przegrał tak, że ten giovanni czy ktoś tam podmienił notes ze skrytki bankowej Mikamiego, a tamte podmiany kartek przewidział więc myślał, że wygra. Więc o co chodziło w tym, jak Near pokazał Raito, że Mikami zapisał w notesie imie Takady i tam była chyba minuta później niż Raito ją zabił ? Wytłumaczy mi to ktoś?

Opublikowano

Ogladalem 3 razy death note, znam go na pamięć prawie, wiec wytlumacze.

Słuchaj, chodzilo tam o to, ze mikami nie wiedzial, ze raito zabije takade, wiec nie kontaktujac się z nim po prostu poszedl do banku po notes prawdziwy i to sam zrobil, tym samym ujawnil gdzie ten notes jest. Chodzil do banku tylko bodajze raz na jakis czas, na pewno nie przypadalo to w tamtym dniu to tymbardziej bylo podejrzane dla neara i spółki.

Opublikowano

Aha więc chodziło, o samo pójście do banku, a wpisanie Takady zostało wspomniane, bo taki był cel odwiedzenia banku drugi dzień w miesiącu przez Mikamiego, dzięki :D Oglądałem 5 razy, ale tego nie mogłem skminić do końca, dlaczego jej wpisanie było tam wspomniane 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...