Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] A4gamesMT2

norek1234m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie znowu ja : D

Sprawa chodzi o to samo że H@ chroni swoich przyjaciół oj bidulki które grać nie potrafią i używają ninja hacka :c " jeśli powiesz mi że on działa na skile to -> http://www.mpcforum.pl/topic/484945-ninja-hack/#entry3450190 idź poczytaj i wróć :)

Sprawa podobnie jak na tantical2 tylko że teraz chodzi że gracz posiada ninja hacka a co na to h@ ? " gracz jest czysty "

->50347729434929036447.jpg

Jeszcze trochę drocząc się z nim na czacie

@  MakaveliHS 	: 	(11 marca 2016 - 04:17)

Zresztą nie będę z tobą dyskutował bo wiem lepiej
	@  MakaveliHS 	: 	(11 marca 2016 - 04:16)

@ Ale zrozum, ze jeśli by coś miał to w logach by pokazało
	@  MakaveliHS 	: 	(11 marca 2016 - 04:16)

Może dlatego że film kręciłeś dzisiaj?
	@  Marcin 	: 	(11 marca 2016 - 04:16)

i czytanie ze zrozumieniem """""100% na trafienie w kogoś (hity i skille)""""
	@  Marcin 	: 	(11 marca 2016 - 04:16)

po za tym makvel ninja hack to nie tylko hity :> przeczytaj sobie mpc łap http://www.mpcforum....k/#entry3450190
	@  Marcin 	: 	(11 marca 2016 - 04:14)

to wytłumacz mi czemu na serwerze na filmiku prawy górny rog pod mini mapa jest dzisiejsza data ? :> przecież to nie możliwe
	@  MakaveliHS 	: 	(11 marca 2016 - 04:14)

A na serwerze zazwyczaj w godzinach nocnych i porannych sa lagi bo cały czas coś na nim robię
	@  Marcin 	: 	(11 marca 2016 - 04:14)

z resztą zrobie tak samo jak tanticalem na mpc forum więcej ludzi to oceni
	@  MakaveliHS 	: 	(11 marca 2016 - 04:14)

@ Logi nie kłamią, poza tym ninja hack inaczej działa

Dalej go broni że nic nie ma i inaczej działa ninja hack no brawoo panie H@ po co w ogóle zakładać serwer jak masz pucować sie dla znajomych ? :> I nie wiem czemu film który dodałem napisany jest ze pojawił sie 10-03-2016 o godz 23:10 jak niestety o 22 już mnie nie było :c . A na filmiku jest pokazana data i godzina na serwerze ->

Chociaż pisze kiedy dodałem filmik 5 godz temu .

->89965432055971253260.jpg53357915887998371387.jpg

Jak sądzicie czy h@ powinien pucować sie dla przyjaciół bo ja odczuwam motyw z tanticala :>

Opublikowano

Mało mnie to obchodzi. W jakim celu zalozyles ten temat?

Chciales się pożalić ? 

Skoro HA jest juz kurwą, napisz im to na forum, zostaw dla siebie, sciśnij poślady i zyj dalej.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mało mnie to obchodzi. W jakim celu zalozyles ten temat?

Chciales się pożalić ? 

Skoro HA jest juz kurwą, napisz im to na forum, zostaw dla siebie, sciśnij poślady i zyj dal

Jeżeli to prawda to jak napisze a forum to błyskawicznie to zostanie skasowane :) A dlaczego to napisał ? MOJE ZDANIE : Jeżeli nie jest to fałszywe to powinno się takich ludzi publikować nie mówię odrazu żeby zakładać jakieś oddzielny dział czy coś w tym stylu... Najlepiej to się niech wypowie HA :)

Opublikowano

Po 1 makaveli mial moda na forum na tanticalu XDD. 

Po 2 co masz do tanticala xD?

Co do filmiku widać ewidentnie, że ma nh :v.

No, ale co poradzisz.. :) taki już rynek jest.

Opublikowano

No ja nie wierze, masz równo pod kopułą?  ^^ Na serwerze wtedy były lagi i nie widziałeś animacji skili, szybko nagrałeś filmik i poleciałeś z płaczem na forum że ktoś uzywa ninja hacka. Tego gracza nawet nie znam i w tej sprawie byłem bezstronny, dodaj jeszcze ss jak straszyłeś mnie na forum, że zniszczysz ten serwer tak jak tanticala - beka. Ile może taki ktoś jak Ty? wielkie NIC.

A teraz się dobrze zastanów i powyciągaj wnioski, bo ja tu widzę tylko jeden - nie potrafisz grać w metina i jesteś płaczkiem. 

Ps. Jeśli przekrętem nazywasz rozpatrzenie skargi to chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Bez pozdrowień. :)

Ps2. Dałem Ci lajka na zachętę abyś dalej promował mi serwer, dziękuję. ^^

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Oglądam ten filmik i na moje to nie ninja hack, a jak już w ogóle (na serio serwer jest zlagowany) to ProDamage, skillami bije jakby normalnie oprócz wirku (na ninja hacku wchodzi 3x nawet jeśli nie trafimy tak jak tu), tylko hitów coś za dużo  

A podsumowując, to temat zbędny, na każdym, powtarzam każdym serwerze są równi i równiejsi, taki urok prywatnych serwerów.

sygna.tan.png

Opublikowano

Oglądam ten filmik i na moje to nie ninja hack, a jak już w ogóle (na serio serwer jest zlagowany) to ProDamage, skillami bije jakby normalnie oprócz wirku (na ninja hacku wchodzi 3x nawet jeśli nie trafimy tak jak tu), tylko hitów coś za dużo  

A podsumowując, to temat zbędny, na każdym, powtarzam każdym serwerze są równi i równiejsi, taki urok prywatnych serwerów.

Gościu sam wrzucił potwierdzenie tego, co napisał Makaveli, film z 7:24, a on pisał, że robił coś z serwerem i dlatego lagowało, zresztą widać, że to nie żadne hacki, tylko lagi, w tym wypadku najprawdopodobniej serwa (wiem co mówię o lagach, ciężko o bardziej drewniany internet niż mój ^_^ ). Co do "kolegów H@" powiem ci tyle: Makaveli grał/gra parę lat na serwie pvp i wierz mi, jego znajomy na pewno nie kaleczyłby do tego stopnia tej gry tak jak ten na filmie, bo takie człek nie wkręciłby się w kręgi w których on przebywał. Masz najebane w bani z tymi hackami jak niektórzy nieumiejący grać z tym, że każdy lata w klasie i tylko dlatego wygrywa, bo sami nie potrafią poskładać eq wojennego i lecą na dwa skille :yay:

Opublikowano

ja skończylem grać na tym gównie i dobrze nie żałuje. Serwer to dno bez aktualizacji i balansu :) Administracja broni graczy którzy pewnie hajs płacą i są nietykalni. 

Odradzam Wam tam grać :)

@ dziwne,że nikt inny nie miał laggów szczególnie ten który kręcił film :)

Opublikowano

ja skończylem grać na tym gównie i dobrze nie żałuje. Serwer to dno bez aktualizacji i balansu :) Administracja broni graczy którzy pewnie hajs płacą i są nietykalni. 

Odradzam Wam tam grać :)

@ dziwne,że nikt inny nie miał laggów szczególnie ten który kręcił film :)

Masz racje, jesteśmy pustakami jak Twoi koledzy i sprzedajemy navi. Aktualizacja wchodzi dziś/jutro, nie wiem czy wiesz, a balans jest zrobiony :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

@up nikogo nie obrażaj,gdyż nie obraziłem ani Twojej osoby ani żadnego z Twoich kolegów. 

Gdzieś napisałem navi??? Balans? Chyba nie dla tych klas.

Tu chodzi o cheat'a a nie o Navi.. Czytanie ze zrozumieniem... tego chyba od przedszkola uczą chyba :)?

Opublikowano

@up nikogo nie obrażaj,gdyż nie obraziłem ani Twojej osoby ani żadnego z Twoich kolegów. 

Gdzieś napisałem navi??? Balans? Chyba nie dla tych klas.

Tu chodzi o cheat'a a nie o Navi.. Czytanie ze zrozumieniem... tego chyba od przedszkola uczą chyba :)?

Pisząc "navi" nawiązywałem się do tych przekrętów, o których w tym temacie mowa. Balans na serwerze jest dobry, ale i tak pewnie będzie bronił Swojej klasy bo padasz w pvp :) Poza tym, ile nie wchodziłeś na serwer?

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Po 1 makaveli mial moda na forum na tanticalu XDD. 

Po 2 co masz do tanticala xD?

Co do filmiku widać ewidentnie, że ma nh :v.

No, ale co poradzisz.. :) taki już rynek jest.

Masz rację na serwerze są lagi od maszyny, a ten typ to jakiś bezmózg :D

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Publikujesz te "dowody" jak by nie wiadomo jaki ten serwer był sławny, pierwszy raz o nim słyszę, jakoś mało mnie to interesuję, idź na ich forum albo nagraj i na yt wrzuć.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie no beka z administracji serwera. Lagi maszyny tylko przy hitach zawsze spoko. Chyba jakiś skrypt specjalny macie żeby lagowało tylko przy zadawaniu hitów. Zresztą czego się spodziewać po takim zachowaniu z ich strony.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie jest to żadna tajemnica 90% MT2 ma przekręt, oczywiście na korzyść założycieli, spotkać uczciwych ludzi na MPC odnośnie projektów MT, można wyliczyć na palcach jednej ręki, zastanawia mnie tylko fakt po co robić reklamę jeszcze takim ludziom, poruszać ich temat, jak dla mnie nie ma nawet sensu zagłębiać się w to wszystko a ostatecznie bawić się w detektywa. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie jest to żadna tajemnica 90% MT2 ma przekręt, oczywiście na korzyść założycieli, spotkać uczciwych ludzi na MPC odnośnie projektów MT, można wyliczyć na palcach jednej ręki, zastanawia mnie tylko fakt po co robić reklamę jeszcze takim ludziom, poruszać ich temat, jak dla mnie nie ma nawet sensu zagłębiać się w to wszystko a ostatecznie bawić się w detektywa. 

Autor tematu raczej nie bawi się w detektywa a próbuje zdobyć respect u ludzi publikując te głupoty. Próbuje oczernić serwer bo nie potrafi wygrać pvp i oskarża co drugą osobe o hacki, ja takich ludzi ignoruje bo jestem spokojną osobą i nie sprowokuje mnie typowy norek123.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Temat prowadzi do wielkiej sprzeczki. Polecam, a nawet proszę o zamknięcie tematu, lub do sensownego końca. ;)

Jestem za! Ale to dyskusja, nie ważne że bezsensowna :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Temat prowadzi do wielkiej sprzeczki. Polecam, a nawet proszę o zamknięcie tematu, lub do sensownego końca. ;)

Jestem za! Ale to dyskusja, nie ważne że bezsensowna :)

Kiedy serwer On-line? :)

1gif_ssppphn.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...