Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się jakoś zmienic wygląd mapy na ten starszy z sezonu 4 :p?

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie da się zmienić jakoś wygląd mapy (jungli) na ten starszy z sezonu 4 ^.^?

jak tak to prosił bym o jakieś mini wytłumaczenie jak to zrobić czy cuś :D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

program wooxy, masz tutorial na ich stronie

dzięki właśnie o to mi chodziło ^^

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Czy tego programu można używać bez obawy przed banem? Ostatnio nawet za MKJogo banowali.

­

Opublikowano

Czy tego programu można używać bez obawy przed banem? Ostatnio nawet za MKJogo banowali.

­

Ten program wydaje mi się trochę inny lecz Riot zapowiedział, że będą bany za wszystkie programy które ingerują w klienta. By być pewnym to raczej trzeba skontaktować się z supportem, a szczerze to nie mam pojęcia jak reagują na takie pytania.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

­

Ten program wydaje mi się trochę inny lecz Riot zapowiedział, że będą bany za wszystkie programy które ingerują w klienta. By być pewnym to raczej trzeba skontaktować się z supportem, a szczerze to nie mam pojęcia jak reagują na takie pytania.

Przestań szerzyć dezinformacje w każdym temacie, nie ma banów za te programy i nie było, ludzie którzy twierdzą że dostali za nie bany to albo fejki albo skrypterzy, kilku rioterów potwierdziło informację że za to NIE banują na reddicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...