Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, mam problem, mam już 150 wygranych mm w csgo oraz 584 godziny kiedy dostanę pierwszego overwatch'a?

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

To nie tak dziala, mialem chyba 400 godzin jakos i golda 4 i byl okres, w ktorym gralem na pelno haxow, wiec dostawali slusznego reporta, potem powiadomienie, ze zostali zbanowani i tak sie dostaje OW, nie chodzi ze masz isc i kazdego teraz reportowac, ale to od tego zalezy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja też kiedyś dostałem jak miałem G4 ale bez tych powiadomień ze ktoś bana dostał ale pamiętam że przekroczylem 150 meczy i od razu dostałem . potem mi słusznie odebrano jak zrobiłem derank do silvera

Opublikowano

ja dostalem odrazu po 150 wygranych, a zglosilem kogos moze 5 razy max  swojej calej grze, wiec chyba nie od tego, choc moge sie mylic.

Po prostu nie reportuje kazdego po 1 dobrej akcji.

Range jaka masz?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja dostałem wraz z rangą gold 4 (wtedy miałem 150 wygranych mm) no i ponad 400 godzin. Nie wiem jak to teraz jest, ale prawdopodobnie nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Ja dzień po wbiciu 150 wygranych mając ~330h i golda 4 nie miałem overwatcha. Wygrałem kolejnego rankeda po czym awansowałem do MG i od tamtej pory dostaję overwatche :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...