Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Freedomsharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia , mogłem się domyśleć że to mpc forum i odrazu posypią się posty pisane przez 10 latki . Przykłady na dole :)

Opublikowano

Jakim gownie najlepsze skrypty na sharpie nie jakis bolik czy elo buddy trzeba bylo nie grac na skryptach a nie placzesz teraz trzeba tez miec jaja zeby na nich grac wiedziales ze mozesz dostac bana wiec nie wiem po co ten placz

ots.png
Opublikowano

Jakim gownie najlepsze skrypty na sharpie nie jakis bolik czy elo buddy trzeba bylo nie grac na skryptach a nie placzesz teraz trzeba tez miec jaja zeby na nich grac wiedziales ze mozesz dostac bana wiec nie wiem po co ten placz

Po pierwsze synu gdzie tu widzisz jakiś "płacz" ? Tylko napisałem to w formie ostrzeżenia dla innych , po drugie pisząc gówno mam na myśli wykrywalność nie jakość skryptów , po trzecie "trzeba mieć jaja żeby na nich grać" - to mnie rozjebało muszę przyznać  :D

Ze tak powiem urzekla mnie twoja historia

Odezwał się typ co jest w temacie :D

Opublikowano

^ festiwał łaków

Ja nie dostałem bana bo nie gram w lola od miesiąca prawie i nigdy nie dostałem bana na L# bo na nim nigdy nie grałem, jedynie kilka sie posypało za bocenie na elobuddy, mogłeś się domyślać że freedomsharp będzie bardziej banable od oryginalnego L$ :makka:

@Mateusz# a jak u Ciebie acc wygląda?

Opublikowano

Trzeba było nie być obvious idiotą, to bana by nie było :)

A skąd ty kur*a możesz wiedzieć w jaki sposób ja grałem ? Najlepiej jebnąć byle jaki komentarz i sobie posta nabić nie ?

^ festiwał łaków

Ja nie dostałem bana bo nie gram w lola od miesiąca prawie i nigdy nie dostałem bana na L# bo na nim nigdy nie grałem, jedynie kilka sie posypało za bocenie na elobuddy, mogłeś się domyślać że freedomsharp będzie bardziej banable od oryginalnego L$ :makka:

Freedomsharp nie ma nic wspólnego z większą wykrywalnością ..

Opublikowano

Freedomsharp nie ma nic wspólnego z większą wykrywalnością ..

Spójrz na to tak: Płatne>Darmowe

można tą myśl bardziej rozwinąć ale to nie jest potrzebne ponieważ pozostawiam to Tobie do własnej interpretacji. 

Opublikowano

Jest trochę większa ze względu na stary loader w którym nie jest zmieniana nazwa oraz md5 po każdym uruchomieniu programu (co do tego druego to nie jestem pewny czy w końcu zostało to wprowadzone do L#).

Reszta taka sama, ale nie dostałeś bana za inject, a za report / server-side antycheata.

Podejrzewam że grając na ban-warze konto by nadal działało, tak jak moje.

I tak po opublikowaniu przez iCreative evadeic możecie śmiało grać na eb, a nie B# xD.

eSwH2k3.png

Opublikowano

tez dostalem bana a konto od 20 dni nie uzywane ;d spoko luz tylko 40 skinow i 4 runy page ;P

mam jeszcze 16 kont 30 lvl

spoglądając w moją historię to co 2 lata ban 2latax16kont = 32 lata gry na skryptach. Dzieci moje jeszcze pograją.

po 2 banie zwisa i powiewa mi ranking. gram tylko z przyjaciółmi for fun. oni pną sie do góry  i są bezpieczni a mnie to lotototo. przynajmniej flaszke stawiają, którą i tak wspólnie pijemy.

Trzeba było nie być obvious idiotą, to bana by nie było :)

http://eune.op.gg/summoner/userName=lutonars

mozesz grać jak idiota i tak dostaniesz bana wiec szykuj sobie chusteczki.

Opublikowano

^ festiwał łaków

Z moim acc wszystko okej :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...