Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BOB czy to sposób?

lukipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłem znaleźć dla tego piszę nowy post. Wpadłem na pomysł  exp na main chara za pomocą M2BOB bez bana. Uruchamiamy dwa konta za pomocą Bota. Jedno konto to konto expiące a drugie expione. Kontem które będzie expić zapraszamy swoją główną postać stawiamy obie postacie obok siebie na jakims expowisku. Na koncie które jest expione ustawiamy Tylko opcję wstania z ziemi w razie śmierci i nic poza tym ( tak na wszelki wypadek gdyby postać zgineła utłuczenie jej na wolnym przez innego gracza lub z innego państwa). Jedno konto biega i odwala całą robotę a drugie zbiera połowę expa.

Ptanie czy nie dostaniemy bana na mainie za powiązane konta?( zaznaczam że oczywiście nie handlujemy z expiącym kontem bo w przypadku bana na koncie wxpionym main dostanie bana).

Czy jeżeli PT załozymy np innym kontem potem je rozłączomy i ustawimy boty tak jak mówiłem to zminimalizuje szanse na bana?

Czy jeżeli mam odpalonego metina przez M2BOB ale nie mam włączonych żadnych jego funcji tylko latam tak jak na zwykłym metinie mogę dostać bana?

Można próbować odpalać czystego klienta ale to może być pewne utrudnienie bo  w przypadku śmierci postać nie wstanie. Mniejsza gdy ustawiamy bota gdzieś w M1 czy M2 wtedy szansa na to że ktoś nas utłucze jest malutka jednak jest. W przypadku gdy ustawimy bota w dolinie lub na pustyni jest większa szansa na to że ktoś zabije naszego maina.

Pisać i komentować pomysł. Jeżeli gdzieś już było proszę o link!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...