Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerCraft

VayCanDios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11 Marca - Piątek godzina 00:33

Motd na serwerze "Prace techniczne zapraszamy w piątek o godz. 20:00" ale jestem już aż tak stary i mi się godziny mylą razem z dniem, możliwe że ktoś WL nie wyłączył albo nie chodzi o ten piątek ;)

Choć prezentacja mówi o tym piątku "START W TEN PIATEK O 20:00"

Bo za kija się wejść nie da

TEMAT

Opublikowano

11 Marca - Piątek godzina 00:33

Motd na serwerze "Prace techniczne zapraszamy w piątek o godz. 20:00" ale jestem już aż tak stary i mi się godziny mylą razem z dniem, możliwe że ktoś WL nie wyłączył albo nie chodzi o ten piątek ;)

Choć prezentacja mówi o tym piątku "START W TEN PIATEK O 20:00"

Bo za kija się wejść nie da

Start jest jutro o 20:00 :). Przepraszamy za problemy. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

A jutro to pracuję ;)

A wypadałoby poinformować odpowiednio, bo wszędzie jest piątek napisany.

Wg mnie napis że serwer ma dziś być otwarty oznacza dziś i jak ktoś go gdziś nie daje znaczy że się nie wyrabia z planami i nie potrafi robić tego co robi.

Problem zawsze jakiś wyskoczy, ale info by się przydało

TEMAT

Opublikowano

A jutro to pracuję ;)

A wypadałoby poinformować odpowiednio, bo wszędzie jest piątek napisany.

Wg mnie napis że serwer ma dziś być otwarty oznacza dziś i jak ktoś go gdziś nie daje znaczy że się nie wyrabia z planami i nie potrafi robić tego co robi.

Problem zawsze jakiś wyskoczy, ale info by się przydało

Ale przecież wtorek był jak daliśmy przezke, a wiec dzisiaj startuje, ale o 20:00. xD bo ja nie rozumie juz.. ;)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Sorki dzień mi się przesunął bo po północy siedze i pomyliło mi się :D

Myślałem że jest piątek ale godzina po 20:00 :D a jest piątek 2rano prawie, mój błąd.

A to w takim razie dam radę wejść po pracy sprawdzić serwer :D

TEMAT

Opublikowano

slabo. no nic wrzuce w zakladki temat, jak nie bede mial gdzie grac za tydzien to zobacze czy ruszy czy jednak nie

Opublikowano

slabo. no nic wrzuce w zakladki temat, jak nie bede mial gdzie grac za tydzien to zobacze czy ruszy czy jednak nie

Ruszyć na pewno ruszy, już wykupujemy mocniejsza maszynę.

Przepraszamy za wszystkie problemy, nie mieliśmy pojęcia ze takie coś wyskoczy nam.. Ale zapraszamy za tydzien

YsqYCCK.png

Opublikowano

Mam kilka zapewne głupich pytań. Nigdy nie grałem na serwerze typu survival+gildie, zawsze były to skyblocki(i pochodne od nich) oraz serwery techniczne. Chciałbym spróbować czegoś nowego(padło na Wasz serwer głównie przez ładną prezentację oraz administrację, która jest ode mnie młodsza tylko o kilka lat).

Czy gracz, który za samym pvp nie przepada znajdzie tu coś dla siebie(da radę coś pobudować czy mi to każdy może w dowolnym momencie zniszczyć)?

Jak wygląda blokowanie xraya(kilka lat siedziałem tylko na wyżej wspomnianych typach serwerów-tam nie był do niczego potrzebny taki cheat), poprawiło się coś w kwestii zabezpieczeń przed tym? 

Jak funkcjonuje tutaj Nether oraz End? 

Na filmiku ktoś pokazywał % dropu rud, znaczy, że tutaj (tak jak na SKyblockach) rudy lecą tylko z kamienia? 

To już 9 lat z MPC <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera, moderator o nicku "Kwarcu77" wysłał do mnie buziaczki, nie lubię takiego zachowania więc napisałem "Nie wysyłaj do mnie buziaczków, poczułem się jak p****." i zostałem uciszony na 59 minut i 59 sekund. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...