Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utracone konto - czy to możliwe?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napotkałem niemały problem. Otóż dziś pobrałem i zaktualizowałem sobie gierkę, aby popykać nieco przed pracą. Ale ku mojemu zdziwieniu, konto, które miało 8 level i statki 5/6 tieru tak jakby "zniknęło", natomiast zostało zastąpione kontem z 1 levelem. A pamiętam doskonale, jakie miałem statki, jaki miałem nick, jaki level na koncie. Możliwym jest, aby przez niegranie kilku miesięcy konto poszło w piach? Na stronie głównej gry jest ten nick, te konto i całość ogółem. Konto o takim samym nicku widnieje również w WoT, ale tam wszystko jest normalnie. Pisać w tej sprawie do supportu co się stało czy to tak będzie? 

Tutaj dowody na istnienie konta http://scr.hu/0fsz/c0xnw

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Konta nie są resetowane, kasowane, nic nie jest z nimi robione niezależnie od tego ile się nie gra. To na pewno dobre konto, na dobrym emailu? Napisz do supportu WG, my nie damy rady pomóc, jednak konta nigdy nie były resetowane bez wyraźnej zgody posiadacza konta.

Opublikowano

Tak, na pewno. Na tym samym mailu posiadam konto w WoT, tak i tutaj na tym samym w statkach. Pamiętam, że na tego maila się logowałem i grałem na tym koncie, a teraz taki zonk. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...