Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Screen nvlddmkm.sys

GraczManek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałby ktoś pomysł na rozwiązanie tego problemu. Podczas grania raz wywaliło mnie do pulpitu i pojawił się komunikat że sterownik graficzny bodajże jest uszkodzony i nastepnie wszystko wróciło do normy ale po jakimś czasie obraz zaczął ''mrówkować''u góry i zresetował się komputer, następnie kliknałem Uruchom komputer normalnie ale gdy już znaczek ładowania Windowsa znika komputer się jakby wyłacza i wyskakuje ten blue screen i tak na okragło. Prawdopodobnie trzeba gdzieś w BIOS'ie pogrzebać lecz kompletnie się na tym nie znam ktoś poda pomocną dłoń? ;|

GTX560 TI

CHIEFTEC 560V

post-1059063-0-00096700-1457641386_thumb.jpg

Opublikowano

Ja też sie nie znam bo nie ma na czym się tu wyznać. 

Zmień sterowniki do grafiki na inne ( stare czy nowe, obojętne jakie byle inne od tych co masz )  i sprawdź temperatury grafiki.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No coś jakby ruszyło ale najstarszy sterownik 340 z czymś nie zadziałał najnowszy też nie ale już przynajmniej nie było tych Artefaktów 

na sterowniku jakimś 350 już mogłem normalnie odpalić komputer lecz nadal na czarnym tle są czerwone ''mrówki'' probowac dalej ze sterownikami?

a i jeszcze gdy już mogłem normalnie wejść do pulpitu pokazuje się że nie jest zainstalowany żaden sterownik AMD i Nvidia coś w tym stylu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...