Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Budowniczym Na Serwerze Minecraft

macioo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gotowego serwera który już stoi i ma mini 500 slotów bo dla mnie serwer który ma 50 lub 100 slotów nie wypali 

żarty sobie robisz? chcesz za budowle jakąś "formę wynagrodzenia" a potem piszesz ze serwer musi mieć 500 slotów(i najlepiej 499 graczy) a serwer który ma 50-100 slotów nie wypali. Ja pier111 chcesz coś za sewer to c**j cie powinno obchodzić ile ma slotów. A jest kilkadziesiąt serwerów które na pierwszych 2 edycjach mialo po 40 osób a potem sie rozrosły do 500 (nie slotów, tylko graczy online)

Typowe podejście 12 latka - bez obrazy lel

Daj jakieś SS budowli bo i tak nikt nie będzie chciał nawet napisać do cb... 

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Nie moja wina że serwery które mają od 20 do 100 slotów padają po miesiącu bo brak środków na utrzymanie więc jak ci przeszkadza że 500 slotów to na co się udzielasz w tym temacie : 

Opublikowano

Ja cie nie obrażam, ty mnie wyzywasz od gówien.. fajnie, dzieciaczku, (ja może i mam 15 lat, ale z twojego poziomu wynika że jesteś przerośniętym 10 latkiem, może nawet nie przerośniętym.) 

Jak ci napisałem że piszesz brednie już zedytowałeś post. Jeszcze lepiej.

Jestem gównem? Tu ss z aktualnego projektu dla serwera pvp, właśnie zacząłem budowe i robie wiele rzeczy pod wymagania właściciela(no i ze 2 ss z innych projektów):

Opublikowano

@macioo19

Proszę cię, zamknij ten temat.. Zrobiłeś sobie taką antyreklamę, jakiej dawno nie widziałem. Na początku masz śmieszne wymagania (500 slotów) a później po tym jak kolega wyżej cię pouczył, to zacząłeś go obrażać, przy czym nie zaprezentowałeś niczego, przez co nawet bym nie myślał nad przyjęciem cię, prędzej zlecę robotę @PaczeqPr niż tobie, bo on pokazał, że potrafi budować w miarę przyzwoicie i nie jest to "15 min roboty", a ty zaprezentowałeś, że jesteś mentalnym 12 latkiem, jak 90% polskiego community minecrafta.

graphic.png

Opublikowano

@macioo19

Proszę cię, zamknij ten temat.. Zrobiłeś sobie taką antyreklamę, jakiej dawno nie widziałem. Na początku masz śmieszne wymagania (500 slotów) a później po tym jak kolega wyżej cię pouczył, to zacząłeś go obrażać, przy czym nie zaprezentowałeś niczego, przez co nawet bym nie myślał nad przyjęciem cię, prędzej zlecę robotę @PaczeqPr niż tobie, bo on pokazał, że potrafi budować w miarę przyzwoicie i nie jest to "15 min roboty", a ty zaprezentowałeś, że jesteś mentalnym 12 latkiem, jak 90% polskiego community minecrafta.

Tak zamknę temat i napisze go kiedy indziej od nowa, bo widzę ze na forum są gracze co chcą pochwalić swoją wiedzą na temat serwerów gdzie pewnie buduje na jakimś który upadnie po 2 tygodniach :)

Opublikowano

Tak to już teraz jest, budujesz dla nowego serwera dostajesz zapłate a potem masz w dupie co z tym serwerem bedzie... No chyba że admin ci zaprezentuje coś więcej to możesz się postarać żeby serwer jednak wypalił... 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...