Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż będę miał niedługo 45k coinsów na csgodouble bo kosę wpłacam. I teraz mam pytanie. Jaki jest sposób bym tego co mam nie stracił w chwilę i jak najlepiej obstawiać, tzn po ile? Bo fajnie  byłoby tak dziennie chociaż 10€ bez strat ale po ile mam wjeżdzac? Bo jak złapie lose streak to koniec :/. I jakieś porady odnośnie obstawiania na czarne lub czerwone?

Opublikowano

Nie ma pewnego sposobu,ja z 3k zrobiłem 120k w jeden dzień,ale all rip przez wchodzenie yolo. Wchodzic botem po 10 tez nie polecam starczy na 12 betow,a często bedzie dluzej bez dobrego beta (jakis czas temu widziałem rain przez 15 losowan) mam fajny sposób na green,ale ręcznie trzeba robić jak chcesz poznać napisz priv

Opublikowano

Nie ma pewnego sposobu,ja z 3k zrobiłem 120k w jeden dzień,ale all rip przez wchodzenie yolo. Wchodzic botem po 10 tez nie polecam starczy na 12 betow,a często bedzie dluzej bez dobrego beta (jakis czas temu widziałem rain przez 15 losowan) mam fajny sposób na green,ale ręcznie trzeba robić jak chcesz poznać napisz priv

jak można mieć sposób na coś, co jest losowe xp

Co do tematu, to stawiając po 10 starczy na trochę więcej niż 10 betów, ale profit z tego będzie mały, więc się nie opłaca, bo jest ryzyko. 

Opublikowano

Ja na intuicje bym szedł. Bety po 500/1000 coinsów czysto intuicyjne. Założenie tego jest takie że na 10 betów trafisz przynajmniej 6. Jak stosujesz czasem przy tym metodę podwajania to nawet mniej. Polecam również dawać na zielone, np. 1000 na czarne i 100 na zielone. 

Opublikowano

Nie polecam metody x2 nie dość, że zysk z tego mierny to i tak szybko możesz to przegrać. Sam osobiście stawiam według uznania po tyle samo coinsów cały czas. Przykładowo mam te 50k to wjeżdżam po 5k nawet jak przegram to 5k następny becik.

Zazwyczaj jak gram małymi stawkami 5-10k to coś na + jestem ale jak już jak dla mnie te większe 50k to nic nie siada xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@misczkanter chyba jesteś glupi sądząc,ze double jest losowy. Jaka jet szansa na ten sam kolor 15 razy z rzędu? Prawie zerowy a taka sytuacja jest pare razy dziennie,jak nie kilkanaście

Opublikowano

Ja z startowych 500coins zarobiłem z ~200$ trochę farta, trochę głowy. Osobiście polecam grać na zielone nie zawsze ma się farta, ale jak już się go ma to z lepszym profitem niż stawianie na czarne/czerwone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...