Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Parę miesięcy temu kupiłem jakieś słuchawki douszne w Mediaexpercie za 40zł , ale dzisiaj mi się zepsuła 1 słuchawka -> wgl dźwięku nie wydaje. Tak sobie myślę i stwierdziłem że to pewnie cena przeświadczyła o tym że kupiłem jakieś nietrwałe szajstwo. Teraz chciałbym zakupić coś lepszego , cena nie gra roli + mile widziany bas. Co sądzicie o tym ?

https://www.sluchawkomania.pl/sluchawki-douszne/jvc-fx1x.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=jvc-fx1x&gclid=CjwKEAiA04S3BRCYteOr6b-roSUSJABE1-6BqmG7vRqeZ0OXBvtnlYDKjbnRy1m4TF4dA8BbPm_V8xoCmVnw_wcB

Opcjonalne rzeczy mile widziane

- super trwalość

- etui

a co o nich sądzicie ?

Sony MDR-AS600BT

Opublikowano

Cena nie grala roli? To moze jakis przedwzacniasz do tego? Napisz do czego uzywane beda (jaka muzyka), no i do czego podlaczasz, bo to jednak wazne. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Słuchawek dokanałowych mam zamiar używać do słuchania muzyki na telefonie, idąc ulicą itp. Telefon -> samsung s4 mini. Muzyczke zazwyczaj puszczam sobie z youtube'a(30GB transferu co miesiąc),  lub AIMP'a , ale też często nie chce mi się po prostu odświeżać coraz to nowszej listy :P. Na ogół mogę zapłacić 100zł , ale mogę też zapłacić 200 zł. Pytanie co to mi da. Chciałbym żeby były :

- trwałe,

- miały nieplączący się przewód,

- dobra jakość dźwięku,

- basik

- zamknięte,

- inne opcjonalne szmery bajery.

@Edit

Czytając różne posty śmiem twierdzić że do tego pułapu 200zł najlepsze byłyby SoundMagicki E10M.

Pytanie czy takie słuchaweczki nie zmarnują swojego potencjału przy telefonie???

@Oski0202

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...