Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać po aktualizacji 9.14?

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po tej aktualizacji 9.14 ta gra jest dla mnie już beznadziejnym dnem...
Pytanie czy opłaca się grać... po mimo że już nie można lekkim pojeździć sobie jak kiedyś bądź średnim gdyż coś nie tak i jeb garnkiem na ziemi? Dodatkowo żaden cepid na randomku nie pomoże podnieść jaki wy widzicie tutaj sens teraz bo ja żadnego, wyjechać wyebać się i koniec gry.
Dodatkowo standardowo czy warto grać jak wywali ci 10 botów na 15 osób w drużynie kontra 15 super graczy bo też sensu przez to nie widzę jak rozdaje MM ludzi... tak samo rozda 10 średnich przeciwnikowi i pozamiatane gdyż u nas 5 średnich reszta TD itd... nie jest to mowa o lidze 1-7 tierowej tylko lidze 8-10.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Witam po tej aktualizacji 9.14 ta gra jest dla mnie już beznadziejnym dnem...

Pytanie czy opłaca się grać... po mimo że już nie można lekkim pojeździć sobie jak kiedyś bądź średnim gdyż coś nie tak i jeb garnkiem na ziemi? Dodatkowo żaden cepid na randomku nie pomoże podnieść jaki wy widzicie tutaj sens teraz bo ja żadnego, wyjechać wyebać się i koniec gry.

Dodatkowo standardowo czy warto grać jak wywali ci 10 botów na 15 osób w drużynie kontra 15 super graczy bo też sensu przez to nie widzę jak rozdaje MM ludzi... tak samo rozda 10 średnich przeciwnikowi i pozamiatane gdyż u nas 5 średnich reszta TD itd... nie jest to mowa o lidze 1-7 tierowej tylko lidze 8-10.

Trafił ci się gorszy dzień w grze i musisz zakładać nowy temat oraz zniechęcać innych graczy żeby się wyżalić? Moja propozycja to przerwa ~3 dni od tej gry i będzie ok.

Mi osobiście podobają się zmiany i gra się tak samo jak wcześniej.

Opublikowano

zmiany zmianami ale mogli dodać do tej aktualizacji tylko wywrotki przy taranowaniu, a nie samoistne wywrócenie się i z dupy pomoc.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

W WoT ...

... Górka 65°

Na liczniku 81 km/h i wywrotka

W realu

... Górka 45°

Na liczniku 60 km/h i wywrotka

Gdyby wsadzili prawidłową fizykę to ty przy skakaniu przez tory byś się wywalał. I tak jeździe się lepiej niż w pierwotnej wersji fizyki( zmienione np. Punkt ciężkości). Trzeba zacząć grać ostrożniej a nie jak pała wybijać na pierwszą górkę i mieć bóldupy bo nikt nie pomaga. Wszyscy wiedzą że gdyby gracz miał rozum to by się nie wywalił.

I zadam Ci pytanie...

... Czy w realnym życiu jadąc czołgiem 90 km/h przy skręcie albo na górce byś się nie wywalił?

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Jeżeli naprawdę zżera Cię wstręt do tej gry do idź do WT. Tam napewno nie wywalisz się na dach jak "skoczysz z mostu"

Opublikowano

grałem w WT tam bynajmniej jest jakakolwiek pomoc z strony twojego teamu aby pomóc :), a tutaj co mam aż błagać o pomoc boty, które i tak nic nie reagują ? Z deka nieprzemyslane WG odnośnie podnoszenia sojuszników.

Nie porównuj życia do gry, gra jest grą a real realem, wejdź w realu do czołga niech ci go zniszczą to się zrespisz przy następnej realnej bitwie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

WEź pod uwagę to że w WT każdy czołg jest użyteczny i jeśli masz cały skład 15 czołgów(nieważne jakich) to twoja drużyna ma większe szansę na wygraną a do tego jest linka holownicza która bardzo pomaga. Tam gracze MYŚLĄ jak zaatakować by wygrać.

A w WoT...

"Jestem sobie IS-3, jestem najlepszy.( w tle wywala się light 10 m od bohatera) pff light co on może? Zero pancerza zero działa. Nie przyda się ,niech zdycha w męczarniach" Tutaj gracz nie myśli "no bo przecież mam pancerz i sam bitwe wygram" a później zżera go złość bo noob team bo light nie spotuje. Cuż, życie. Społeczność w WT a w WoT to niebo a ziemia

Mój bląd złe porównanie :)

Opublikowano

oto mi właśnie chodzi pod względem tych wywrotek to jest to sedno WT a WoT tam to jest przemyślane a tutaj niezbyt, sam wiesz o tym jak WG interesuje się botami w Wocie to tak jak nieuk by się interesował niczym prócz nauką, to takie porównanie.
Dlatego denerwuje mnie to bo nie raz idzie fajnie bitwa i nie ma czasu skupić się na terenie gdy w jeździe uciekasz i walczysz bądź inne czynniki, wlecisz i opsss po grze...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Dalej nie rozumiem po co wylewasz całe swoje żale, każdy ci pisze jak jest w wocie, raz gorzej a raz lepiej.Wszystko przekręcasz na swoją stronę tak żeby tylko nie grać bo to przecież DNO.Nie podoba ci się ta gra to k***a nie graj po prostu...

Opublikowano

Powinieneś sam sobie odpowiedzieć na to pytanie. Chyba nie jesteś bezmózgie Yeti.

A moja odpowiedź jest prosta. Nie graj, jak nie podoba się. Znajdź inną grę. 

Opublikowano

World of tanks i tak jest najlepsza symulacja walk czolgow ze wszystkich dostepnych, w szczegolności po aktualizacji 9.14. Boty byly, sa i beda, tak samo modziarze. Jesli gra Ci sie coraz gorzej, to zmien na inna... WOP albo WOW. MM odkad pamietam, wersja 8.xx zawsze szwankowalo i nigdy nie naprawili. Nie rozumiem skad te pretensje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...