Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urodziny dziewczyny

Deep.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie ma ktoś pomysły gdzie można zabrać dziewczynę w mały mieście? I co można jej unikalnego kupić. Odpowiedź, która będzie dobra zostanie nagrodzona plusikiem.

Opublikowano

Co ty z domu nie wychodzisz ze sie nas pytasz, kazde miasto jest inne.

Zabierz ją nad morze i daj jej najlepszy seks w życiu albo kup jej misia.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak nie boisz się ze ktoś cie ze stalkuje to napisz jakie to miasto to zobaczy się w internecie co ono ma do zaoferowania :v

49yxrs.png

Opublikowano

Tak patrze na mapę i kurde faktycznie trudny wybór masz xD

Macie tam jakąś restauracje proponowałbym ją a potem wieczorkiem przejście się na świeżym terenie jeżeli mapa nie robi mnie w c***a to macie tam coś co się nazywa "Góra Parkowa" według googla wygląda ciekawie gdybym był dziewczyną to z chęcią bym się po niej przeszedł i tam możesz jej dać ten prezent (wybacz jestem mało romantyczny :v
Co do prezentu zależy od typu dziewczyny u mnie najczęściej sprawdzała się jakaś skromna biżuteria no ale wiadomo jak nie jesteś przy kasie a laska miła to i ładny kwiatek jej się spodoba :)

49yxrs.png

Opublikowano

Kolacja u Ciebie w domu, najlepiej własno robiona lub z pomocą rodziców. Na czas posiłku poprosić rodziców, by opuścili dom. Po kolacji dać info rodzicom, że mogą już wracać, a Ty oraz twoja Dziewczyna idziecie do parku lub po prostu na świeże powietrze. Nie można zapomnieć o jakimś upominku.

Opublikowano

Piwko, czy jakiś inny napój nad jeziorkiem / rzeką (zależy co tam masz). Coś unikalnego? Jak to pierwsza randka to byle nie biżuteria, bo dziewczyna się skrępuje. 

Opublikowano

Najważniejsze żeby to było dosyć wyluzowane, może być nawet lekko spontaniczne. Dlatego proponowałbym piwko, jakiś zalew, zabierz ją tam na noc i możecie spędzić słodko noc.

@ Down Najpierw zagadaj do dziewczyny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...