Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Retrying public Faceit

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Brałem przedtem udział w turnieju o punkty Faceit (na Faceicie)...

I wygraliśmy pięknie pierwszą mape i przeszliśmy dalej, wybrało tą samą lokalizacje i tą samą mape próbuje dołączyć i ciągle w konsoli Retrying public Retrying public Retrying public więc restartuje cs, steam dalej Retrying public Retrying public Retrying public i przez to przegraliśmy o co mogło chodzić? Już mam tak 2raz bo tydzień temu grałem zwyczajny mecz na Faceit i to samo było, że ban za AFK, niedołączenie...

Opublikowano

restartowałema router a po co mam od nowa instalować cs-a skoro mi działa normalnie...

Sprawdź spójność plików jeżeli to nie pomoże to napisz do supportu o ponowne autoryzowanie konta.

Opublikowano

restartowałema router a po co mam od nowa instalować cs-a skoro mi działa normalnie...

Sprawdź spójność plików jeżeli to nie pomoże to napisz do supportu o ponowne autoryzowanie konta.

Już odinstalowałem i instaluje teraz ponownie mam nadzieje, że to coś pomoże bo chciałbym poszukać i pograć z teamem na turniejach a tak to lipa skoro dołączyć czasami nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...