Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Heroes III HD działa na Windows 10?

Pt@sioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chyba to najodpowiedniejszy dział, który znalazłem, aby zadać to pytanie, otóż czy ktoś z was orientuje się się czy " heroes 3 of might and magic " w wersji HD jest kompatybilny z windows 10 ? Mam zamiar kupić tą gre dlatego, że według mnie to najlepsza część, ale w specyfikacji jest napisane "windows 8, 8x" i stąd właśnie moje pytanko, a może ktoś posiada i pomoze???? 

Budowniczy
Opublikowano

Z tego co się orientuje, to na Windows 10 mogą wystąpić problemy z uruchomieniem HoMM 3, ponieważ ta gra jest przystosowana na starsze systemy takie jak XP, Vista, 7 i 8, 8.1.

Możesz spróbować uruchomić grę w zgodności z Windows Service Pack 3, lecz nie wiem czy to w jakimś stopniu pomoże.

Opublikowano

Ok rozumiem i dzięki za odpowiedź, liczę na dalsze odpowiedzi, mam nadzieje, że trafi się ktoś kto miał ten problem i go rozwiązał :) 

Opublikowano

W zasadzie powinien działać bez problemu. Jeśli nie zadziała, to na internecie już mieli z tym problem, więc możesz użyć google, albo napisać tutaj temat.

Opublikowano

Promocje na Steam są praktycznie przy jakiś dużych świętach. Nie wiem, ale może coś na Wielkanoc będzie. Zawsze możesz kupić na Steam HoMM3 i najwyżej będziesz mógł zwrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...