Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór skinów

Smokle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 10 euro na steam, i szukam dobrych skinów do ak-47, AWP, m4a4. Interesuję mnie ST ak-47 redline battle scared. Nie wiem czy to dobry wybór co do ceny.. Zależy mi na Startraku do broni ak-47 lub m4a4. Było by miło jeśli byście pomogli wybrać jakieś skiny, warte swojej ceny:) Dziękuję z góry.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się kupować Redlinów bs bo wyglądają tragicznie, ciężko w nich doszukać się jakiejś czerwieni. Lepiej zaoszczędź na innego redlina o lepszym stanie albo kup np:

-AK 47 niebieski laminat ST byle jaki stan bo tutaj nie widać praktycznie różnicy w tym momencie na rynku masz za 8 euro FT

lub

-AK 47 Kartel ST tutaj również stan nie ma znaczenia bo wszystkie wyglądają praktycznie tak samo aktualna cena rynkowa to 8,70 za FT

Z tych tańszych polecam ci Elitarnego ST lekko używany 2,84 

AWP:

Za 10 euro to ty tylko kupisz robaczego boga tutaj stan również nie ma dużego znaczenia bo wszystkie wyglądają praktycznie tak samo. 

-lekko używany ze st kosztuje 4,62

m4a4:

Polecam m4a4 zły daimyo FT ze ST kosztuje 3,65

49yxrs.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się kupować Redlinów bs bo wyglądają tragicznie, ciężko w nich doszukać się jakiejś czerwieni. Lepiej zaoszczędź na innego redlina o lepszym stanie albo kup np:

-AK 47 niebieski laminat ST byle jaki stan bo tutaj nie widać praktycznie różnicy w tym momencie na rynku masz za 8 euro FT

lub

-AK 47 Kartel ST tutaj również stan nie ma znaczenia bo wszystkie wyglądają praktycznie tak samo aktualna cena rynkowa to 8,70 za FT

Z tych tańszych polecam ci Elitarnego ST lekko używany 2,84 

AWP:

Za 10 euro to ty tylko kupisz robaczego boga tutaj stan również nie ma dużego znaczenia bo wszystkie wyglądają praktycznie tak samo. 

-lekko używany ze st kosztuje 4,62

m4a4:

Polecam m4a4 zły daimyo FT ze ST kosztuje 3,65

Nie zgodzę się z wyglądem Kartela.

Im lepsza jakość tym jaśniejszy jest skin

ExtHL5R.gif

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o bronie pokryte całym skinem, np. Sedno zamieszania lub wcześniej wspomniany Redline. Co do ilości skinów to może być jeden lub więcej. Zależy to tylko od ceny, ale najbardziej chce się skupić na AK-47 bo to najczęściej używana przeze mnie broń :).

Opublikowano

w statraku za 10e nic nie kupisz ,, ladnego ,, :<

powiem Ci ze tez zawsze szukalem w statraku ale zadalem sobie pytanie czy warto ;d i olalem to bo za glupie liczenie praci sie dwa razy wiecej za skina.

wiec wybralem sobie ladnego skina bez statraka :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

w statraku za 10e nic nie kupisz ,, ladnego ,, :<

powiem Ci ze tez zawsze szukalem w statraku ale zadalem sobie pytanie czy warto ;d i olalem to bo za glupie liczenie praci sie dwa razy wiecej za skina.

wiec wybralem sobie ladnego skina bez statraka :)

Jednak ja chcę mieć tego startraka:|| Nie wiem czemu ale dla mnie ma to jakiś urok to, że mogę wiedzieć ile graczy zabiłem z poszczególnej borni, w tym wypadku ak.. 

Przygotowałem ankiete.. Wybrałem skiny które najbardziej mi się podobają i może pomoże mi ona w wyborze skina *tak wiem mam wielki problem xD

oto ankieta: http://strawpoll.me/7059346

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...