Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jest jakiś dramat

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Trybunał Konstytucyjny jest niezawistny i obiektywny? Debile z KODu zobaczcie o co walczycie...

47470455362624289800.jpg

Cyrk.png

Opublikowano

Prezydent z PISu, partia PISu... Nigdy nie powinno być to łączone, bo jeszcze będzie tak jak na Ukrainie.

Lud tak chciał.

Nie jest to jakieś zaskoczenie. Taki teatrzyk, żeby gawiedź sobie oglądałą, bo i tak nic nie zrobi.

@eMode przecież napisane, że z niezależnych źródeł :v

Opublikowano

Nie interesuje mnie to jakoś,wszystko co stworzyli poprzedni prezydenci polski aktualna władza niszczy,pozdrawiam wszystkich ludzi którzy głosowali na Dudę i PiS brawo "patrioci" :)

Opublikowano

Nie interesuje mnie to jakoś,wszystko co stworzyli poprzedni prezydenci polski aktualna władza niszczy,pozdrawiam wszystkich ludzi którzy głosowali na Dudę i PiS brawo "patrioci" :)

Łatwo będzie niszczyć, bo poprzednicy jakoś dużo nie stworzyli.

Opublikowano

Ja mam beke z kodu. Obrońcy demokracji a chcą obalić demokratycznie wybrany rząd xD Hipokryzja 100% xD

RAsfepN.png
Opublikowano

Dramatem można nazwać poprzedni rząd, którym rządziły Niemcy. Kiedy poprzedni rząd łamał konstytucje swoimi ustawami  nikt z partii rządzącejnie widział w tym złego. Jeszcze tylko niech wyrzucą z  naszego raju niemieckie media, pisma itd. i będzie dobrze, bo nie będzie takiej propagandy 

Opublikowano

No jasne bo to co aktualnie mamy to samo magicznie się pojawiło,oczywiście że poprzednicy robili może nie było to tak efektywne ale starali się coś robić, chyba to lepsze jest niż rozpierdalanie po kawałku państwa?

Opublikowano

Żależy co masz na myśli, mówiąc "bo to co aktualnie mamy". Szczerze nie mam pojęcia, co ci po głowie chodzi.

Opublikowano

Przecież ten KOD to banda idiotów i szkodników. Jestem wrogiem PISu ale w tej wojnie między nimi na pewno jest mi bliżej do obozu rządzącego. 

Ten kwik świn oderwanych od koryta...

Opublikowano

Tak właściwie może i to lepiej, że PO jeździ tak po PISie? Większość spraw będzie czysta i obywatele będą mieli wgląd do nich.

Opublikowano

Przecież ten KOD to banda idiotów i szkodników. Jestem wrogiem PISu ale w tej wojnie między nimi na pewno jest mi bliżej do obozu rządzącego. 

Ten kwik świn oderwanych od koryta...

Świnie nie zostały oderwane. Zmiana warty. To czysta równowaga.

Tak właściwie może i to lepiej, że PO jeździ tak po PISie? Większość spraw będzie czysta i obywatele będą mieli wgląd do nich.

Dla zwykłego plebsu lepiej. Dla ludzi normalny sytuacja niekomfortowa. PO nagle zapomniała wszystkie swoje błędy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglolens123 może i tak, ale ja tam wole jak jedni ostro krytykują drugich za najmniejsze błędy, bo nie muszę śledzić wydarzeń na bieżąco, aby wiedzieć co się dzieje.

Opublikowano

Zabawne, ze wiekszosc tych co nie glosowalo ani na PO ani na PiS nie sa jakos zawiedzeni rzadzami PiSu.

Ja sam glosowalem na kogos innego a jestem zadowolony.

Btw wiecie jakie jest moje ulubione zajecie w internecie po przejeciu przez PiS wladzy? Twittery Tomasza Lisa xDD Jak te niemiecke resortowe dziecko placze to normalnie nie wiem czy leki odstawil czy ktos mu konto prowadzi :D

Opublikowano

­

Zabawne, ze wiekszosc tych co nie glosowalo ani na PO ani na PiS nie sa jakos zawiedzeni rzadzami PiSu.

Ja sam glosowalem na kogos innego a jestem zadowolony.

Btw wiecie jakie jest moje ulubione zajecie w internecie po przejeciu przez PiS wladzy? Twittery Tomasza Lisa xDD Jak te niemiecke resortowe dziecko placze to normalnie nie wiem czy leki odstawil czy ktos mu konto prowadzi :D

Dokładnie. Ból dupska tego marginesa zarówno społecznego jak i dziennikarskiego jest bezcenny.

No jasne bo to co aktualnie mamy to samo magicznie się pojawiło,oczywiście że poprzednicy robili może nie było to tak efektywne ale starali się coś robić, chyba to lepsze jest niż rozpierdalanie po kawałku państwa?

Co mamy? Mamy w miarę infrastrukturę i zaciągnięte na nią miliardowe kredyty. A pensje ja były upokarzające tak dalej są. Co więcej - PO całkowicie rozpieprzyło Marynarkę Wojenną. Marynarze pływają na okrętach z lat 60 i 80 ubiegłego wieku. Dalej stocznie upadłe, afera goniła aferę. Złodziejstwo z OFE, wrak Tu+154M 6 rok ju leży u ruskich, prezydent analfabeta, premier lewaczka chciała przyjac imigrantów wyłamując się z grupy wyszehradzkiej, uległość wobec Niemiec i wiele wiele innych antypolskich spraw. Jeśli czystki kadrowe i zmiany złego prawa nazywasz rozpierdalaniem kraju to ciekawe jak opiszesz rządy PO.

Cyrk.png

Opublikowano

Ja mam beke z kodu. Obrońcy demokracji a chcą obalić demokratycznie wybrany rząd xD Hipokryzja 100% xD

To w demokratycznym kraju nie można protestować i obowiązkiem jest zgadzanie się z władzą?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

­

To w demokratycznym kraju nie można protestować i obowiązkiem jest zgadzanie się z władzą?

Można ale ich poziom i sprawa o którą walczą jest śmieszna. 3/4 tych debili nigdy nie miała konstytucji w ręku ale drą mordę, że jest łamana.

Cyrk.png

Opublikowano

Prezydent z PISu, partia PISu... Nigdy nie powinno być to łączone, bo jeszcze będzie tak jak na Ukrainie.

Nie zdziwiłbym się gdyby kodziarze zorganizowali ruchawki  w Warszawie czy innym mieście. KOD ma poparcie Georga Sorosa, a ten parę miesięcy temu chwalił się że Majdan ukraiński kosztował go tylko kilkanaście milionów dolarów, dla niego kilkanaście milionów to jak dla ciebie 10zł na kebaba.

Opublikowano

Było PO i miało totalną władzę, był różne afery (amber gold, afera podsłuchowa), w których tak na prawdę nikt nie został ukarany- nikt nie piszczał o tym w internecie i nie płakał, że PO robi to co chce. Teraz jest PIS i ma totalną władzę (tak jak wcześniej PO), jak na razie nie było żadnej afery, wprowadzili 500 zł na 2+ dziecko, a i tak wszyscy piszczą i płaczą w internecie. Tyle macie ze swoich mózgów. Ja nie jestem za żadną z tych partii, ale na pewno nie jest gorzej niż z PO, które robiło co chciało i okradało jak chciało.

Opublikowano

Było PO i miało totalną władzę, był różne afery (amber gold, afera podsłuchowa), w których tak na prawdę nikt nie został ukarany- nikt nie piszczał o tym w internecie i nie płakał, że PO robi to co chce. Teraz jest PIS i ma totalną władzę (tak jak wcześniej PO), jak na razie nie było żadnej afery, wprowadzili 500 zł na 2+ dziecko, a i tak wszyscy piszczą i płaczą w internecie. Tyle macie ze swoich mózgów. Ja nie jestem za żadną z tych partii, ale na pewno nie jest gorzej niż z PO, które robiło co chciało i okradało jak chciało.

Żeby wysuwać tak daleko idące wnioski trzeba jeszcze poczekać, aby PIS się rozkręcił. Może będzie jeszcze gorzej niż z PO?

Opublikowano

@Smoguś

Właśnie o to chodzi- MOŻE. Jeszcze nikt nie wie jak będzie, a wszyscy już płaczą. Polska cebula. Jak na razie to tylko PO zakłóca spokój w Polsce przez to całe swoje gadanie, że PIS obala demokracje itp., a oni sami mieli totalną władzę i wtedy jakoś nikt o to nie płakał. Ludzie dają się manipulować, bo jakiś tam Tomasz Lis coś powie... Było PO mieliście niemieckie rządy. Jest PIS i na pewno niemieckich nie będziecie mieli, a jakie będą? To się dopiero okaże. Chociaż już cała polska cebula wie jakie będą. "NA PEWNO GORSZE OD NIEMIECKICH"

Opublikowano

@plokijR

Osobiście nie przeszkadzały mi rządy PO, no ale teraz kiedy tak jeżdżą tak po PISie o te obalanie demokracji, to chyba coraz bardziej przekonuję się do aktualnego rządu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...