Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agents of S.H.I.E.L.D. - serial BREAKDOWN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tutaj kilka informacji odnośnie odcinka, kim jest Word (HIVE) i Yoyo (Slingshot) w komiksach + pogadanka o tym co się działo.

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Jest to breakdown odcinka, jeżeli nie oglądałeś to chyba oczywiste, że będzie to spoiler :)

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Na plus pojawienie się Generała Talbota było z czego się pośmiać i z powrotu Absorbing mana, taki mały easter eggs odnośnie jego i Daredevila:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to dawno nie oglądałem agentów, a warto bo serial godny polecenia. Za breakdown jestem Ci wdzięczny bo mogę oglądać cały sezon 3, ze świadomością że czas nie będzie stracony. Co do wizualnej części, to nie mam zastrzeżeń.

Opublikowano

Czyżby Daisy weszła w posiadanie Kamienia Nieskończoności takiego jak w Strażnikach Galaktyki ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem, że dostaniemy trochę więcej Secret Warriors 

Opublikowano

Nowa postać jaką jest Hellfire, Energetyczna tarcza Kapitana Ameryki i wiele więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bezpośrednie odwołania do Civil War, można podłapać trochę komiksowej historii o wojnie między Kree, a Skrulls :)

Opublikowano

Finał agentów tarczy, bardzo dużo informacji z komiksów odnośnie zakończenia (AIDA, LMD) i kilka informacji odnośnie nowego Dyrektora S.H.I.E.L.D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...