Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w przekonaniu kolegi

1mistrz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega zawsze wie wszystko lepiej.

Uważa(chociażby nie wiem co) że nvidia jest lepsza od amd.

Ja osobiście uważam to za głupie bo wiadomo że zależnie od zastosowań do których ma być użyta karta graficzna i przedziału cenowego będzie lepsza jedna albo druga firma...

I nie, nie chcę żebyście go do którychś przekonywali, proszę nie bijcie się którzy są lepsi, zostawmy ten temat.

Ja mam gtx-a 750 2 gb a on amd radeon hd 7700.

obie z przedziału ~350 zł

Uważa że ma kartę graficzną do niczego(proszę niech ktoś napisze że niektórzy dalej grają na 2 gb ramu i im to nie przeszkadza, ja osobiście skończyłem chyba dzisiaj pogoń za sprzętem... bo to bez sensu mam i tak fajny komputer...)
Jego karta jest trochę wydajniejsza, ciągnie nam wiedźmin na średnich.

Ale jemu to nie wystarcza, uważa że jak ma czarny ekran przy odpaleniu gry to gra mu nie ciagnie... A nie wierzy mi że ma coś zryte w systemie bo takie przypadki że karta czegoś nie obsługuje zdarzają się na prawdę rzadko.

Zwyczajnie napiszcie że nvidia czasami wcale lepsza nie jest i że ma coś zrypane bo gdyby gra mu nie ciągneła to miał by mało fps po prostu... problem dotyczy jakiś 2 gier nie wiem dokładnie jakich

A no i nie obrażę się jak dodacie mu że i tak ma dobrą kartę graficzną... ;-;

Problemy nastolatków boże xD Co jak co ale mnie męczy narzekaniem więc proszę o pomoc.

ps. nie widziałem gdzie napisać chyba dobrze prawda?

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale co my mamy pomoc? Duzo takich, nie przegadasz, juz tacy i beda szerzyc glupoty, radeon hd7700 to malo infa, zeby sie do tego odniesc, bo to seria, a nie dokladny model. Zadaj konkretne pytanie to odpowiemy. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...