Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrfishit 4.2.8A

mikey

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hahaha, i tu widać profesjonalność autora tematu, w grze world of warcraft jak i jej wszystkich wersjach nie ma przynęt do łowienia.

Opublikowano

To o czym napisał mikey to są enchanty zwiększające czasowo skilla w fishingu, można część z nich nazwać przynętami(po przetłumaczeniu na pl), ale nie wszystkie, pozatym łowić bez nich się da. Tyle z mojej strony. W wowie nie ma przynęt wymaganych do łowienia. Są tylko enchanty zwiększające skilla w fishingu.

Opublikowano

każdy człowiek myślący logicznie stwierdzi, że to są przynęty, pozatym robiąc te rzeczy blizzard miał to samo na myśli, inaczej nie wyglądało by to jak przynęta :/

pozatym, poradnik tłumaczyłem z mmowned tak jak napisałem na końcu, wg twojego tłumaczenia ang-pol, fishing lure= enchant zwiekszajacy skilla w fishingu? :<

Apply fishing lure whenever it wores off
Opublikowano

W każdym razie jak grałeś kiedykolwiek w wowa i łowiłeś ryby wiesz że nie potrzeba niczego do łowienia a te "przynęty" zwiększają czasowo skilla w fishingu. Jak nie grałeś w wowa to nie pisz nic.

Opublikowano

Weź się kur*a nie sprzeczaj ze starymi wyjadaczami, są to przynęty i nie próbuj być heeej do przodu. Widać ty zacząłeś grać chyba wczoraj w tego wowa...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Grałęm w wowa od roku 2008 od czerwca, grałem na serwerach dd, wowtrade,dalanar,black-template,immortal wow,fantasy age(zdarzyło mi sie troszke zawadzić) mystic story, night watch. Może to są jako takie przynęty, ale nie działają na zasadzie przynęt np. z metina, i powiedz mi czy ty grałeś wogóle w wowa??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te przynęty (jak to mówi mikey) to zwiększają skill fishinga, czyli zwiększa szanse na złowienie jakiejś rzadkiej ryby w wowie .

76561198077714139.png

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...