-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
9518636
9518636
Witam mam taki problem gdy sobie przez plytke odpalam na "biosie" czyli boot'a plytki odpalam mam ekran po tam jakims czasie tego, ze windows 7 czy ma byc po polsku itp, itp, itp. No ale wlasnie w tym problem !!!! nie moge uzywac myszki ani kontrolowac tego klawiatura strzalka w dol enter spacja f1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 itp nie dziala nic!. Wiec postanowilem pobrac linuxa tam nie bylo zadnego problemu, az do momentu gdy postanowilem pobrac windowsa ni chu sie nie dalo. JEst ktos mi w stanie pomoc?
- na linuxie pobieralem rozne programy itp <nie probowalem z montowaniem ekranu bo to tam w konsoli trzeba sie bawic>
-Przy wlaczaniu tak jakby usb sie wylaczaja przez co klawa ani nic nie chodzi gdy od nowa podlacze myszka sie swieci ale niestety nie dziala przy klawiaturze nic sie nie dzieje, a powinny sie lampki swiecic. Probowalme na roznych usb a w biosie normalnie klawiatura dziala PROSZE O POMOC :<<<<<<<<<<<
Kocham mpcforum.pl!!!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.