Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raijin - Władca Gromu

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogółem jest bardzo OP jego Raiju z połączeniem z każdym innym jego skilem robią miazgę w late ale za to jest bardzo słaby w early. Jedynką trochę trudno się celuje i ciekawy mechanizm na ulcie, który z połączeniem pasywki z itemku tego obok book of tooth(nazwa mi wypadła xD) robi miazgę nawet taki Herk może się schować ze swoją regenką

Opublikowano

Na moje ta postać trochę się ludziom znudziła. Bardzo, ale to bardzo rzadko ją spotykam, a nawet mogę rzec, że tylko od święta. Chociaż sam w sobie Raijin jest bardzo mocny i ciekawy. Jego atak to kosmos i niszczy wszystko, przy czym jest niezwykle papierowy, i taki Loki zabija go, nim on zdążyć się obrócić. Myślę jednak, że to kwestia czasu i będzie popularny. 

Opublikowano

Jest mocny early i late game'ie, bardzo dobra postać, lecz bardzo szybko się nudzi zważając na jego skille.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...