Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do CS

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema,skonczyłem grać w csa jakos we wrzesniu/pizdzielniku ale mnie troche ciągnie spowrotem. Opłaca sie wracać i dalej grać? Był spadek graczy ? Dużo haxów itd?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Haxy były, są i będą. ogólnie ostatnio był spadek rang, wszystkie dotychczasowe globale pospadały do goldów i kałachów i w tym momencie poziom na tych rangach jest nieco lepszy. To samo się tyczy aktualnych elit - grają lepiej (choć już to powoli wraca to poprzedniego stadium). Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Frajda z gry zawsze będzie, jeżeli posiadasz własny team ;) Oczywiście ważne jest Dobre dogadywanie się z enemy np. Na początku napisać GL, HF

Osobiście spadłem z szeryfa do Mistrzowskie elitarne srebro i poziom na silverach się chyba zwiększył bo na 10 meczy wygrywam tylko 7

Opublikowano

Nie jest źle. Cheaterów w całej mohej grze w cs widziałem max 10 jak nie mniej. Poziom jest, enemy w szeryfach i le są ogarnięci. Jak masz team do gry to dawaj bo z randomami to teraz ruletka jest

Opublikowano

a czemu ma sie nie oplacac :D to nie jest jakis metin ze spada liczba graczy.Poziom na mmach jest mizerny jak zawsze.Zależy co rozumiesz slowem frajda robienie 50 killi na mmach czy grac pcw faceity czy inne turnieje bo moim zdaniem z meczu 16/0 nie ma zadnej frajdy.Jedyny minus to ze na faceitach siedza goldziki ktore mysla ze potrafia dobrze grac :/

Opublikowano

Powiem szczerze, że jak dla mnie dużo się od października nie zmieniło. Global jeszcze utrzymany, a nowa operacja nie wprowadza wielkiego szału. Oczywiście fun jest nadal na wysokim poziomie, a grając na niższych rangach można wygrać mecz z turkami, rosjanami co znacznie pozwala czerpać przyjemność z gry. Niestety mentalność naszych rodaków pozostawia wiele do życzenia.

1980497.jpeg
Opublikowano

Pospadały rangi (np ja z mge>gold2), raczej był spadek graczy, haksów jest tyle ile było;D

Fale banow, 3lvl itp sprawiaja, ze haxow jest jednak mniej, do gry nie warto wracac, chyba ze grales na poziomie kalaszka, jesli trenowales ostro itp, to sie zawiedziesz tylko ile czasu straciles, a skill juz nie ten sam. Mnie gra nudzi kilku miesiecy, nawet dobrze, ze vacaje, a hajs to tam stracone mniej niz przewale w weekend :> 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mam wrażenie, że haxów jest mniej. Czy gra jest przyjemna to zależy od Ciebie i od tego ile rusków lub dzieci trafi Ci się w teamie xD 

Opublikowano

Hackerzy byli, są i będą, tutaj nie ma co drążyć tematu. Gra się nie zmieniła prawie nic, niby ta operacja ale mało co zmienia. Frajda z gry zawsze jest, nawet hackerzy nie trafiają się tak często by tą frajdę zabić. Gorzej właściwie z ruskami >. >

@ Down Ruskie serwery byłyby w opłakanym stanie xD

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@Ketti

Owszem ruski w cs'ie to masakra, żeby jeszcze po angielsku się komunikowali...

Jak Ci przyjdzie takie dziecko, które cały czas jak masz clutcha i padniesz mówi "Oł maj gat" to się coś człowiekowi robi. 

Nie dość, że ten rusek sam pierwszy padnie.

Moim subiektywnym zdaniem ruscy powinni mieć osobne serwery :D

Opublikowano

@Ketti

Jak Ci przyjdzie takie dziecko, które cały czas jak masz clutcha i padniesz mówi "Oł maj gat" to się coś człowiekowi robi. 

Znam sporo ruskow ba nawet faceity gram z ruskami i potrafia sie zachować lepiej od polakow ;) czy innych brytyjskich gowien ktore po przegranych nozach wychodza z faceita a no tak pewnie piszesz o mm na mmie wpisujemy tak zwane voice_enable 0 i grasz solo na wlasne info 

Opublikowano

@Ketti

Znam sporo ruskow ba nawet faceity gram z ruskami i potrafia sie zachować lepiej od polakow ;) czy innych brytyjskich gowien ktore po przegranych nozach wychodza z faceita a no tak pewnie piszesz o mm na mmie wpisujemy tak zwane voice_enable 0 i grasz solo na wlasne info 

I potem graj z takim lemingiem który nie daje w ogóle info.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Rangi niby spadły i bardzo dobrze osobiście spałem z LEM (prawie Supreme już miałem) do AK w Laurach, teraz mam już cały czas DMG (prawie LE) więc nie jest źle.

80% meczy gram solo, jak tylko do rusków nie ciśniesz na starcie to da się z nimi grać, pomijam że spamują ale można zbindować voice_enable i mutować co jakiś czas, szczególnie będąc 1v1/1v2.

BTW poziom samego skilla większości rusków na DMG jest sporo wyższy niż polaczków którzy płaczą do wszystkich ilu to jest cheaterów bo strzelił mu heada z połowy mapy...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...