Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na pomysł, aby zrobić serwer z czasów 2010-2011r tylko, że byłby to taki serwer, który stałby na source oraz miał dodatki np: 5 stron eq, powiększony handel, powiększony sklep etc, możliwe, że sklep offine, miałby zabezpieczenia przed włamem (blokowanie eq).

Pytanie, chcielibyście pasy, bo runy na pewno by nie było, szarf etc chuje muje dzikie wensze.

Od razu uprzedzam wyjebane mam w komentarze typu: Taki serwer już był, nie ma sensu etc, bo dalej ludzie proszą o taki serwer.

Dodam, że serwer miałbym nowe dungi, ale stare czyli stare moby wykorzystane w dungach, typu wieża orków, wieża dzikusów itp.

Co sądzicie o dodaniu montów/petów/kostiumów?

Wpadłem na pomysł, aby zrobić zmianke +, która by dropiła z bossów, mała szansa i konkursy, is raczej nie.

Zmianki by dropiły z metinów i bossów, aby nie było łatwo i dużo, żeby wrócił "szpan na eq z bonem".

Ogólnie byłby to serwer w stylu starego pl'a, lecz nowe misje by były itp, nowy set  ?, co sądzicie o tym?.

Czekam na wasze sugestie. Pozdrawiam

hN7JeI6.png

Opublikowano

Nie jesteś pierwszą osobą która chce coś takiego zrobić - wręcz powiem że daleko ci od "topki" tych osób xD

Ale zastanawia mnie jedno jak chcesz zrobić serwer 2k10 z Pasami. sklepami offline, blokowaniem EQ? Przecie to samo siebie wyklucza... powiem ci że taki serwer zbytnio nie różnił by się od tych co już były czy też są.

Zrób nową postać do metina to może ktoś wbije :D

Ps. Ja wiem że ludzie chcą ale potem właśnie ci ludzie co chcieli tam nie grają ;)

Opublikowano

No i po co to? Starego klimatu nie wrócisz , wtedy tworzyli go gracze.. wtedy mało kto umiał grać , wiedział jak skutecznie zarabiać i to robił. Teraz kazdy gracz wie co ma robić i jak grać. komu by sie chciało męczyć z EQ?. Taki serwer ma sens tylko wtedy jeśli na nim zagra 2,5k ludu , wtedy pozostanie namiastka klimatu i nie ukrywam że mogłoby sie grać fajnie 

Opublikowano

Coś pomyśle, możliwe, że zrobię jakiś serwer, który istniał kiedyś, ponieważ chcę, aby ludzie mieli gdzie grać, może jakieś propozycje.

hN7JeI6.png

Opublikowano

Jest dużo serwerów ludzie mają gdzie grać o to się nie martw ­ <.<

Chyba raczej nie, gdyby mieli gdzie grać, to by nie pisali w temacie "wasz wymarzony serwer" ;]

hN7JeI6.png

Opublikowano

Chyba raczej nie, gdyby mieli gdzie grać, to by nie pisali w temacie "wasz wymarzony serwer" ;]

Dali by ci milion złoty a ty byś prosił o więcej, to jest normalne.

Opublikowano

Dali by ci milion złoty a ty byś prosił o więcej, to jest normalne.

Kurdę, bo mam dużo zapału do pracy, możliwości ale brak pomysłu xD.

Miałem kiedyś dużo, ale już większość osób wykorzystało je.

hN7JeI6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...