Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krotkie scinki w grach

Alduin!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpinam się pod temat. wszystkiego próbowałem i nic nie dziala, o ile to jest w grach sieciowych warto zwrócić uwagę na internet.

ja mam z cp, mobilny i może to coś miesza... jakiego ty masz? 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

@topic

Stary zasilacz? Skoki napięć?

Sterowniki?

Podaj płyte?

@Harriott

Możesz spróbować zrzucić troche ghz z procesora.

Opublikowano

Podaj markę, model i moc zasilacza. 

Jaki masz system?

Czy masz najnowsze sterowniki i wersję systemu?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@topic

Stary zasilacz? Skoki napięć?

Sterowniki?

Podaj płyte?

@Harriott

Możesz spróbować zrzucić troche ghz z procesora.

próbowałem wszystkiego lub naprawdę PRAWIE WSZYSTKIEGO. napięcia zmniejszałem/wyłączałem wątki etc. ale to nie o mnie się rozchodzi, to trzeba pomóc autorowi.

z ciekawości spytam: napięcie na procku jakie i do ilu oc? 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Temperatury wszystkie w porządku? Jakie macie dyski? Jak HDD to się nawet nie dziwcie.

Miałem tak samo daawno temu w NFS Most Wanted 2012 (w innych grach nie zauważyłem, może ta była bardziej dynamiczna czy cuś) pamiętam że kombinowałem coś ze sterownikami do grafiki i było trochę lepiej ale jak kupiłem SSD to problem całkowicie ustąpił. W grach gdzie mapa jest duża i często się doczytuje takie rzeczy na HDD mogą się dziać.

Opublikowano

Temperatury wszystkie w porządku? Jakie macie dyski? Jak HDD to się nawet nie dziwcie.

Miałem tak samo daawno temu w NFS Most Wanted 2012 (w innych grach nie zauważyłem, może ta była bardziej dynamiczna czy cuś) pamiętam że kombinowałem coś ze sterownikami do grafiki i było trochę lepiej ale jak kupiłem SSD to problem całkowicie ustąpił. W grach gdzie mapa jest duża i często się doczytuje takie rzeczy na HDD mogą się dziać.

to nic nie da. mam w swoim kompie ssdka i dalej to samo. problem z doczytywaniem tekstur raczej jest wtedy, gdy np. jedziemy samochodem i dysk musi jakby to wszystko wczytywać (GTA) wtedy mogą wystąpić ścinki, ale w takim h1z1/dayz/cs:go/lol to nie od tego zależy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...