Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybsze wbijanie 30lvla

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko

Z tego co widzę wszedł patch 6.5 a w nim zmniejszona ilość wymaganego expa do levelowania konta aż o POŁOWĘ.

Testował już ktoś? Będę późno w domu, a nie wiem czy warto zahaczyć o PSC na xp boosty aby jeszcze szybciej było :v

Powinni w sumie tym samym zwiększyć ilość zdobywanego IP bo jednak zanim się zdobędzie większość champów to mijają lata tak naprawdę :v

Opublikowano

Opłaca sie kupić, ale do tego dokup ip boosty, bo braknie na postacie/runy - chociaż tak jak ja gram otp jaycem, to reszta postaci za 450, runy pod ad i jazda z rankedami :)

Opublikowano

Właśnie expię konto mam 5 gier rozegranych i 5 lvl:)

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

Naprawdę bardzo szybko leci ten lvl ;) Teraz to kwestia tygodnia, może dwóch intensywnego grania żeby wbić 30 lvl ;) Teraz to już się nie będzie kupowało XP boostów tylko IP boostów żeby mieć na runki :P

916741414680034286162.png

Opublikowano

Według mnie nie warto kupować xp boosta. IP ktore zbierzesz bedzie w bardzo małej ilości co nie pozwoli Ci na zakup postaci. Lepiej sie poświeć i wbij poziom normalnie, tymbardziej że jest to teraz szybsze

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Coś czuję, że teraz jeżeli kogoś wywali do brązu, to wyjście z niego będzie graniczyło z cudem  :((

Mylisz się ;) Nowi gracze trafią do brązu, a Ci z brązu (o ile grają lepiej od świeżaków...) to wbiją silverka ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

teraz bedzie znowu zaburzenie rang xD tak jak bylo w s4, gdzie diament stracil mega na wartości
szybszy lvl 30, gorsi gracze -> brąz
stary brąz -> silver
stary silver -> gold
stary gold -> platyna
stara platyna -> diament
i tutaj sie pewnie lekko zatrzyma ale i tak master tier straci na wartosci xD

jebać psy

Opublikowano

jest szybciej o wiele, na 24lvlu potrzebowałem 2400 expa, teraz potrzebuję tylko 1200 :D
+ chyba zwiększyli exp za gry, 30min aram i 128xp dostałem, z tego co pamiętam wcześniej chyba mniej szło xD
myślę, ze z boostami w 1 dzień z tego mojego 24 wbiłbym 30 ;v

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Te szybsze wbijanie poziomu to gówno riot tylko zj***** sprawę 30lvl = więcej trolli, dzieci na rankedach.

Swoim postem pokazałeś, że należysz do tej grupy  :v Albo masz problem z wyjściem z bronzu?  :yay:

Opublikowano

@LOLIkxD i łatwiej będzie z niego wyjść, bo u ciebie będzie max 4 graczy zaczynających przygodę, a u przeciwników 5 :D A tak naprawde, każdy kto zasługuje na wyższą dywizje niż bronze/silver/gold/platyna to bez problemu ją zdobędzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...