Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za flame

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jeżeli dostałem bana za flame po rozpoczęciu sezonu (dokładnie na samym jego początku), to z nagrodami mogę się już pożegnać?

Opublikowano

Trudno powiedziec co Rito tak naprawde zaplanuje wobec graczy ukaranych za flame. Jest napewno taka mozliwosc skoro działo sie to juz w tym sezonie. Mozesz sie zapytac w supporcie jak wyglądają postanowienia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To dlaczego flameisz?
Kiedyś też jak grałem, byłem okropnym flamerem, nie mogłem wyjść z golda, zrobiłem przerwę i zrozumiałem że jak ktoś mnie flame'uje to w niczym nie pomaga lecz przeciwnie, wiesz - afki, trolle, bezmyślne buildy, od kiedy wchodzę do lobby witam się, jestem miły i próbuje się zaprzyjaźnić na 1 mecz, sporo wygrywam, awansowałem wiele lig, dywizji, nauczyłem się wiele więcej.. :)

> Zeby nie było offtopu - w zeszłych sezonach była tylko ramka.

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

Witam,

jeżeli dostałem bana za flame po rozpoczęciu sezonu (dokładnie na samym jego początku), to z nagrodami mogę się już pożegnać?

Nie martw sie,do konca sezonu zdąrzysz jeszcze permbana wyrwać :)

Opublikowano

Ja już dostałem 3 permy... wiec odradzam wgl cokolwiek pisac, wystarczy napisac: "noob" albo "you are retarted" "feeder" albo podobne i wystarcz, że cię zreportują i już masz bana... mutuj wszystkich od poczatku... pewnie i tak perma dostaniesz wiec juz mozesz skonczyc

Opublikowano

Jeszcze nie jesteś pewny? Zazwyczaj robią tak, że np. w październiku mówią, że nagród nie dostaną osoby, które zostały zbanowane/ograniczone na czat w przeciągu ostatnich 3 miesięcy/pół roku. Jeśli dostałeś bana zaraz po rozpoczęciu sezonu to raczej nie masz co się martwić, wg mnie.

Opublikowano

Jeszcze nie jesteś pewny? Zazwyczaj robią tak, że np. w październiku mówią, że nagród nie dostaną osoby, które zostały zbanowane/ograniczone na czat w przeciągu ostatnich 3 miesięcy/pół roku. Jeśli dostałeś bana zaraz po rozpoczęciu sezonu to raczej nie masz co się martwić, wg mnie.

Gdzieś na stronie supportu spotkałem się z zapisem że zbanowane osoby nie dostaną nagrody do końca sezonu.

Opublikowano

Gdzieś na stronie supportu spotkałem się z zapisem że zbanowane osoby nie dostaną nagrody do końca sezonu.

To było w tamtym sezonie, teraz jest już nowy więc nie masz się o co bać.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...